LEGIJA: Marković je tražio da ubijem Kuraka!

Milorad Ulemek Legija je to izjavio na saslušanju u Specijalnom tužilaštvu 8. januara ove godine, kad je otkrio ko je sve 11. aprila 1999. godine učestvovao u ubistvu novinara Slavka Ćuruvije

  • 12

Milorad Ulemek tvrdi da mu je bivši šef tajne policije, Radomir Marković, 2002. godine iz zatvora tražio da ubije operativca DB Miroslava Kuraka ne bi li tako zataškao ubistvo Slavka Ćuruvije, objavio je "Informer".

Legija je to rekao na saslušanju u Specijalnom tužilaštvu 8. januara ove godine, kad je otkrio ko je sve 11. aprila 1999. godine učestvovao u ubistvu novinara Slavka Ćuruvije.

Informer ekskluzivno prenosi delove svedočenja Milorada Ulemeka Legije koje je u Tužilaštvu zavedeno pod brojem KTI 3/14.

"Radomir Marković, koji je tada bio jako isfrustriran zbog toga što su mnogi na slobodi a on u zatvoru, poslao mi je 2002. godine zahtev, da ne kažem ultimatum, da se organizuje ubistvo Miroslava Kuraka zato što je on pretnja za sve. Bio sam u nedoumici zbog toga što je Marković o meni tada znao dosta i što je mogao mnogo da me kompromituje, ne samo mene, nego i jedinicu..."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    8. jun 2014 | 23:54

    E legija postade drukara

  • Молодой сержант

    8. jun 2014 | 23:41

    Ovaj bi stvarno trebao da piše bajke...

  • cica Draza

    9. jun 2014 | 08:58

    Zar iko misli da je Legija ovo priznao. Legija je iza zidina nema pravo glasa , mogu da pricaju u njegovo ime kolko im volja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA