Dvoje poginulo u sudaru motocikla i automobila

Do kontakta, na putu Obrenovac - Šabac, je došlo u trenutku kada je "mercedes" skretao u nameri da se parkira

  • 5

Na putu Obrenovac - Šabac, u selu Ušće, u saobraćajnoj nesreći poginuli su Zoran Nikolić (36) i Miroslav Dragojlović (27).

Oni su bili na motociklu koji se kretao u smeru od Šapca ka Obrenovcu. U jednom trenutku motocikl je velikom brzinom naleteo na automobil marke "mercedes", koji je u istom smeru vozio Ilija Radonjić (47).

Prvi rezultati istrage ukazuju da je do kontakta došlo u trenutku kada je automobil levo skretao u nameri da se parkira.

Motocikl je otklizao i zapalio se, a dva čoveka na njemu, bez kaciga na glavi, poginuli su na licu mesta.

Po nalogu tužioca vozaču "mercedesa" određeno je zadržavanje. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti nesreće i pojedinačna odgovornost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    9. jun 2014 | 08:14

    Verovatno ce da zaglavi vozac Mercedesa zbog nepropisnog parkiranja na suprotnoj strani kolovoza, mada je njegova moralna odgovornost tu nikakva...

  • Li Osvald

    9. jun 2014 | 12:01

    Koliko puta si video da neko skrene levo na neki putic bez migavca, bas kad si se spremao da ga obidješ i to gde je isprekidana linija? Ako nisi onda si kandidat da se pridruzis ovoj dvojici nesrecnika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA