DOK IH SMRT NE RASTAVI: Muž i žena poginuli kad su se međusobno sudarili!

Ni jedno ni drugo nisu koristili pojas, a služba za vanredne situacije morala je da koristi specijalizovanu opremu da bi izvukla njihova beživotna tela iz vozila

  • 5

Nikolas Kruz (31) i Kristina Muniz (26), koji su se venčali prošle godine u aprilu, poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Teksasu, kada su se u različitim vozilima sudarili jedno s drugim.

Oboje su radili na farmi pilića, gde se i desila nesreća. Kruz je upravljao kamionom, a Munizova automobilom, a prema silini sudara veruje se da je uzrok nesreće prekoračenje brzine u oba vozila, iako rezultati istrage još uvek nisu zvanični.

Uzak nepregledan i neobeležen put je doprineo nekontrolisanoj vožnji. Ni jedno ni drugo nisu koristili pojas, a služba za vanredne situacije morala je da koristi specijalizovanu opremu da bi izvukla njihova beživotna tela iz vozila.

Kako prenosi En-Bi-Si, na putu nema tragova kočenja koji bi mogli da ukažu na to da je žena pre fatalnog sudara pokušala da izbegne vozilo svoga supruga.

Kruz i Munizova su imali dva sina i jednu ćerku. Oboje su poreklom iz Meksika, ali su živeli i podizali porodicu u Teksasu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA