SUMORNE PROGNOZE KLIMATOLOGA: Planeta propada, Srbija će biti Sahara! (FOTO)

Ekspert za klimatske promene Nikola Stern upozorava da, prema podacima kojima se danas raspolaže, svet srlja u propast ukoliko se ne preduzmu hitne mere koje bi sprečile porast temperature

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Carapan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DabaLV

    11. jun 2014 | 17:07

    Boki glup si mjesas babe i zabe, ma budala zna da ce bit toplije al sve evoluira

  • Geo. Gocaaa

    11. jun 2014 | 00:36

    Hahah kako da ne. Ee nije nego..... Sve su too eksperti, pa što to niste pričali pre velikog cunamija koji je zahvatio Indoneziji, ili nevorovatnih niskih temp. u Americi ove godine ( sta sad kod njih treba da bude malo ledeno doba). Kao prvo čoveku koji se baš bavio proracunima nivo svetskog mora od 70' godina, nikako ne može da svoje rezultate progura u javnost već godinama. Čovek je britanac i na sedištu je SMO pa kao takav ne može da govori i nije podoban. Ali došao je zakljucka, da nema nikakvog povecanja nivo mora ( IIiIII FAMOZNI MALDIVI SE U PERIODU OSMATRANJA NISU NI makli, a i kakoo da se maknuuu svako ko je i ole' čitao geomorfologiju zna o čemu pričam..... Slucajno studiram nešto što proucava klimu sveta aa i naše zemlje. Trenutno se nalazimo u Novoborealnom periodu koji je počeo 1450 godine i trajaće do 3560 godine. Smatraju da će max dostići tako što će se temp. povećati za 2.5. PRI OVAKVIM ANTROPOGENIM UTICAJIMA. Aaa svi znamo da su u toku holocena u kome se i dalje nalazimo ( holocen ima osam faza) bile promene susnh period, kao i vlaznijih. Jačih zima i leta sa više kiša i nepogoda.... Ovo je normalno klima ne može da stoji u jednom mestu i da se ništa ne dešava. Ona se menja uticao čovek na nju ili ne... Aaa svi su ekspeti kad se nesto desi. Dosta mi je više nuklearnog lobija koji propagora apokalipticni scenariooo, zarad svojih interesa. Aaa nama prodaju priču kako je to globalno zagrevanje. U potpnosti se slažem sa mojim prof. sa faksa.

  • Milena

    10. jun 2014 | 23:35

    Nedelju dana vrucine i odma pustinja kad od nedelje pocne kisa verovatno se pretvaramo u mocvarno pidrucje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA