Identifikovan muškarac udavljen u Savi sa ciglama oko nogu

Reč je o Džemšiju Demiriju (34) iz Bujanovca. On je od ranije poznat policiji zbog krađa i obijanja vozila

  • 6

Beogradska kriminalistička policija identifikovala je telo koje je u utorak oko 18 časova sa betonskim ciglama oko nogu i selotejpom preko očiju, isplivalo kod Ostružničkog mosta, nedaleko od Beograda. Reč je o Džemšiju Demiriju (34) iz Bujanovca.

Džemši je, prema prvim procenama stručnjaka Instituta za sudsku medicinu, proveo u vodi između 10 i 14 dana, pa se pretpostavlja da je neposredno pre toga pretučen. Ovaj Bujanovčanin nema prijavljeno prebivalište niti boravište u Beogradu.

Kako se saznaje, Džemši Demiri je od ranije poznat policiji zbog krađa i obijanja vozila, pišu Večernje novosti. 

- Njegov nestanak nije bio prijavljen. U ovom trenutku pokušavamo da utvrdimo gde je poslednji put viđen živ. Najverovatnije je da se zločin nije ni dogodio u Beogradu, niti u okolini - rečeno je iz policije.

Gde je telo bačeno teško je utvrditi i zbog obilnih kiša i poplava od kojih su u prethodnom periodu porasli vodostaji reka.

U ovom trenutku policija pokušava da pronađe Džemšijevu rodbinu. Istraga je u toku, pišu Novosti.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Džemši je pretučen a zatim bačen u vodu. Još se utvrđuje da li je bio živ kada je bačen, ili se udavio, ali je pretpostavka da je davao znake života i da je razlog smrti - utapanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Mr.Fr

    12. jun 2014 | 07:11

    Izgleda da je 'udario' na pogresan auto?

  • Super

    12. jun 2014 | 09:15

    Ali svi ti 'poznati policiji' a na ulicama...

  • Poznavalac

    12. jun 2014 | 14:10

    Prvo mi ga je bilo zao, zapitao sam se kako je to grozna smrt. Ali posto obija automobile (a tri puta su mi obili auto bez pronadjenog izvrsioca) sad mi nekako ako smem da priznam uopste nije zao, jedan parazit i stetocina u drustvu manje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA