OBRAČUN MEĐU ROĐACIMA: Udario ga kolima zbog toga što mu je nožem ubo oca! (FOTO)

Vozač Kristijan Đ. (22) je pritvoren i on se tereti za pokušaj ubistva. Pregaženi Živorad je na intenzivnoj nezi u paraćinskoj bolnici, gde je takođe smešten i ubodeni Borivoje

  • 6

Paraćinska policija uhapsila je Kristijana Đ. (22) i odredila mu pritvor do 48 sati zbog toga što je sinoć u Ulici Knjaza Miloša u Paraćinu namerno kolima udario Živorada Đ, koji je prethodno ubo u rame njegovor oca Borivoja.

Živorad i Borivoje zbrinuti su u Opštoj bolnici u tom gradu i nisu životno ugroženi, dok će Kristijan dobiti krivičnu prijavu za pokušaj ubistva.

Kako Telegraf.rs saznaje, pregaženi Živorad ima povrede grudnog koša i desne nadlaktice i u stabilnom je stanju mada se nalazi na intenzivnoj nezi. Kristijanov otac Borivoje, koji je zadobio ubod nožem je dobro i tokom prepodneva bio je na rendgen snimanju i kontroli ultrazvukom.

Prema Borivojevoj tvrdnji, do incidenta je došlo na ulici kad je on izašao ispred svoje kuće.

- Živorad moju porodicu šikanira godinama, ne znam zašto jer smo rođaci, a živimo u komšiluku. Prišao mi je, počeo da mi psuje majku, decu, ne znam da li je bio drogiran ili pijan. Napao me je, izašli su i ostali članovi njegove porodice, brat, snajka, majka.... Počeli su da me tuku. Živorad je posle izvadio nož i ubo me u levo rame, a ja sam pao, ne znam da li sam se onesvestio – priča Borivoje.

On tvrdi da njegov sin Kristijan nije bio tu u trenutku sukoba, već da je naišao kolima i pomislio da je mrtav. Zato je sustigao napadača i u besu ga udario. Pritvoreni Kristijan biće priveden na saslušanje zameniku Višeg javnog tužioca u Jagodini.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Mr.Fr

    12. jun 2014 | 12:41

    Pravda za Kristijana! Ne Golubovica...ne ne

  • pARACINAc

    12. jun 2014 | 17:07

    Ko ce koga,ako nece svoj svoga.. Sad lepo u kafanu pa da se izmirite...negde u ponoc kad se ponapijate izrokajte se da nema prezivelih

  • Skola

    12. jun 2014 | 12:09

    Sve to u KP.Sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA