Tinejdžeri imali seks na terasi, pali i ostali mrtvi na mestu (VIDEO)

- Pokušali su da imaju seks na terasi. Dečko je neprestano dizao devojku i stavljao na ogradu - rekao je Samson Oguntajo koji je bio svedok događaja i pozvao Hitnu pomoć, ali nažalost, studentima nije bilo spasa

  • 31

Anastasia Tutik (19) i njen kolega sa studija, Migel, tokom seksa na terasi su izgubili ravnotežu i pali sa šestog sprata zgrade u Londonu, sa visine od oko 18 metara i na mestu su ostali mrtvi.

- Pokušali su da imaju seks na terasi. Dečko je neprestano dizao devojku i stavljao je na ogradu. Pomerali su se napred-nazad i to što su radili izgledalo je veoma opasno. Zadnja stvar koju sam očekivao je ta da ću ih videti kako padaju - rekao je Samson Oguntajo (32), čovek koji živi u zgradi prekoputa.

Odmah je otrčao na mesto nesreće i video mladi par kako leži u lokvi krvi na betonu. Pozvao je Hitnu pomoć, ali nisu mogli da ih spasu.

Njihov kolega Alfonso, izjavio je kako je Migel stigao u London pre nedelju dana na letnji semestar i da se par upoznao te večeri.

- Upoznali su se na žurci. Svideli su se jedno drugom i odlučili su da odu do terase kako bi se ljubili i mazili. Bili su sami. Anastasija je bila veoma lepa, vitka i plava devojka sa zelenim očima, ali je isto tako bila i veoma inteligentna, jedna od najboljih učenica u generaciji. Migelova porodica je skrhana. Njegovi roditelji dolaze sutra u London iz Meksika - rekao je student.

Anastasijini roditelji, koji žive u Rusiji, odmah su doleteli u London, a roditelji nastradalog mladića iz Meksika su ostali u šoku.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    12. jun 2014 | 17:58

    Doziveli naj lepsu smrt

  • nije bitno

    12. jun 2014 | 18:47

    gdje je dala...kad je dala ... sto je dala...sto nije sacekala godinu dana...a sto tu,,a sto nije tamo...tipicno briga tudjih zivota,svi su sad pametni i nevini sad odjednom svi posteni paze gdje imaju odnose...covjek da zna gdje ce glavu izgubiti nikad tamo nebi isao...

  • Dejan

    12. jun 2014 | 15:50

    Pise da je devojka veoma inteligentna, ako su te koje daju odmah veoma inteligentne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA