Nebojšu Čovića saslušavaju 7. jula!

Krivična prija policije protiv predsednika košarkaškog kluba Crvena Zvezda Telekom stigla je u tužilaštvo. On se sumnjiči da je u utorak uveče udario nekoliko puta novinara TV Kopernikus Dejana Anđusa

  • 4

Predsednik košarkaškog kluba Crvena Zvezda Telekom Nebojša Čović trebalo bi da bude saslušan u tužilaštvu 7. jula, zbog sumnje da je pretukao novinara Dejana Anđusa ispred zgrade televizije Kopernikus na Novom Beogradu.

Krivična prijava policije protiv predsednika KK Crvena Zvezda zbog nasilničkog ponašanja stigla je u tužilaštvo, prenosi B92. Čović je povodom incidenta saslušan u policiji u petak, 6. juna.

Podsetimo, Anđus je izjavio da ga je Čović prošle nedelje ispred prostorija televizije Kopernikus u utorak uveče, udario nekoliko puta zbog pominjanja njegovog sina Filipa u emisiji.

Inače, na snimcima sigurnosnih kamera koje je policija uzela kako bi utvrdila da li je bilo incidenta između Čovića i Anđusa ispred Televizije Kopernikus vidi se kako osoba koja liči na Čovića čak šest puta udara novinara.

Svedok događaja bio je novinar Milovan Jovanović, koji je potvrdio da je Čović pretio Anđusu "da će ga zapamtiti". Anđus je odmah pozvao policiju i najavio tužbu protiv Nebojše Čovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cloy

    13. jun 2014 | 13:00

    Jel? A koji godine?

  • Lune

    13. jun 2014 | 11:50

    Hm,hmm..hoce li to da bidne u Beloj Crkvi, ili ce sudija Zikica Jovanovic Spanac da dodje u Beograd u "palatu Marakana" da mu, presudi...?

  • Muškarčina

    13. jun 2014 | 11:13

    Pa kako da ne udariš ovog čupavog gada?!? Vidi našta liči... Pravda za Čovića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA