On je njoj ubio ćerku. Ono što je ona njemu uradila na suđenju je rasplakalo ceo svet (VIDEO)

- Za 20 godina svog rada nagledala sam se raznih reakcija i situacija u sudnici, ali nikada u životu nisam videla da je majka žrtve zagrlila ubicu svog deteta - izjavila je sudija Elen Su Venzer

  • 13

Džordin Hou (16) iz Majamija je u novembru 2012. godine usmrtio Lurdes Guzman de Hesus (13). Majka nastradale devojčice, Adi de Hesus susrela se sa ubicom svoje ćerke prilikom izricanja presude u sudnici i zagrlila prestravljenog mladića.

Do ubistva je došlo nesrećnim slučajem, jer je dečak krišom izneo iz kuće pištolj svoga oca, koji je pokazivao drugarima u školskom autobusu. Pištolj je opalio i pogodio malu Lurdes u leđa, nakon čega je preminula u bolnici.

- Za 20 godina svog rada nagledala sam se raznih reakcija i situacija u sudnici, ali nikada u životu nisam videla da je majka žrtve zagrlila ubicu svog deteta - izjavila je sudija Elen Su Venzer.

Hou se izjasnio krivim za ubistvo počinjeno smrtonosnim oružjem, posedovanje i nelegalno nošenje vatrenog oružja.

Iako je prvobitno tražila strogu kaznu, majka žrtve je pristala na nagodbu kojom će Hou izbeći zatvor, već će kaznu odslužiti u centru za rehabilitaciju maloletnika.

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • viva

    15. jun 2014 | 22:49

    hriscanski.. zbog ovakve njena reakcije ovo ce mu jos teze pasti.

  • Boki

    15. jun 2014 | 21:32

    Sta da radi, nije bilo namerno ubistvo, mogao je i sebe da upuca...

  • apokalipsa now

    15. jun 2014 | 22:35

    Svaka čast majci, hrabra i veoma dirljiva reakcija...Kada je ona ovo mogla da oprosti, neki slabici i kukavice ne mogu mnogo manje stvari da oproste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA