DARKO ŠARIĆ: Rodoljub Milović je general Papaja!

Šarić tvrdi i da je Milović "stvorio "zemunski klan" i da je od njih uzimao novac dobijen od otmica: "Tri meseca sam ovde, a on još nije došao da me ispita, da vidi kako sam ja to hteo da ubijem bivšeg predsednika Borisa Tadića"

  • 47

Narko-bos Darko Šarić izjavio je danas da je "general Papaja" načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović!

On je na nastavku suđenja u Specijalnom sudu izjavio da Tužilaštvo za organizovani kriminal pokušava medijski da spinuje optužbe protiv njega, a da je Milović "montirao ceo proces".

Šarić tvrdi i da je Milović "stvorio "zemunski klan" i da je od njih uzimao novac dobijen od otmica.

- On je hteo da od mene napravi osobu kao da sam ja neki novi vođa "zemunskog klana", na vrhu piramide -  rekao je Šarić, pa nastavio:

- Tri meseca sam ovde, a on još nije došao da me ispita, da vidi kako sam ja to hteo da ubijem bivšeg predsednika Borisa Tadića, kako sam ugrozio državnu bezbednost i sve ono što se o meni pisalo - istakao je Šarić.

Podsetimo, Milović je pre desetak dana već prokomentarisao najave da će Šarić upravo njega optužiti da je korumpirani general srpske policije koji je "do grla" umešan u kriminal.

- Istina je samo jedna. Papaja… To je kopija suđenja takozvanom zemunskom klanu za ubistvo predsednika vlade doktora Zorana Đinđića i optužbe na račun poštenih policajaca. Neko je obećao, a ne može da ispoštuje! Neko je uzeo pare… Dao garancije. Malo strpljenja nije naodmet. Već su pošteni i dobri policajci, a i ja s njima to prošli. Pare su uzete. Neko je lagao. Ako sam ja famozni “general Papaja”, nije me stid. Ponosio bih se. Ne ja, nego svi pošteni policijski službenici, oni koji su razbili “zemunce”, a i “šarićevce” su razbili. Naravno, istupiće zube sada Banane, Lubenice i ostali heroji laži, borci neistine. Tužilaštvo Srbije, sud i ova policija radili su i rade pošteno svoj posao – navodi se u pisanoj Milovićevoj izjavi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milovanović

    16. jun 2014 | 12:37

    Kako bi ja lepo izbacio ove crnogorce iz Srbije,pa šta trazite više kod nas???Imate svoju drzavu pa tamo radite šta hoćete!!!Od 2 rata su do dana danšnjeg zauzeli vazne pozicije u Srbiji i uništili nas,bagra crvenih crnogoraca!!!

  • MrX

    16. jun 2014 | 10:39

    Auuu...sve čast, poštenje i čojstvo u ovoj napaćenoj Srbiji. Milovic, Saric...imal' neki naš?!

  • Hercegov grad

    16. jun 2014 | 11:49

    A sta je sa parama od otmica zemunskog klana?! Ko je sve delio, pa ti to znas, tvoji ispektoru su ispifuvali postene policajce, koji su rekli ustinu o podeli plena, i od toga ne bi nista?! Zbog imena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA