Rokeri skupili 1,7 miliona dinara za ugrožene!

Ukupna novčana sredstva prikupljena tokom humanitarnog muzičkog festivala „NOĆ ZA POMOĆ“ su 1.719.239 dinara i 90 evra

  • 1

Veliki humanitarni festival "Noć za pomoć", koji je ujedno bio i prva od dve manifestacije obeležavanja 50 godina postojanja Doma omladine Beograda, okupio je 10. juna mnogo ljudi ujedinjenih u želji da pomognu stanovništvu ugroženom u nedavnim katastrofalnim poplavama.

Ukupna novčana sredstva prikupljena tokom humanitarnog muzičkog festivala „NOĆ ZA POMOĆ“ su 1.719.239 dinara i 90 evra.

Sve novčane donacije građana prebrojane su u prisustvu petočlane komisije, koja je ustanovila da je na humanitarnom festivalu "Noć za pomoć" prikupljeno 1.439.347 dinara i 90 evra, a posetiocima je predato 1338 narukvica za ulazak na večernji program. Sav prihod od direktnih donacija posetilaca uplaćen je na namenski račun Crvenog krsta Srbije, kao donacija u cilju pomoći ugroženima od poplava u Srbiji tokom maja 2014. godine.

Crveni krst Srbije će tokom narednih dana dostaviti kompletan izveštaj o realizaciji prikupljene novčane pomoći. I sav prihod od pića prodatih tokom festivala, u iznosu od 279.892 dinara (po odbitku PDV-a), namenjen je građanima ugroženim u poplavama.

Festival su organizovali Dom omladine Beograda, MTV i Long Play, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA