MIĆA JOVANOVIĆ: Što je više kleveta i laži, to nam je Megatrend miliji i draži! (FOTO)

- Megatrend ima veliku podršku predsednika Vlade, a iza nas, kao eminentnog privatnog Univerziteta, stoji sam politički vrh - tvrdi dojučerašnji rektor ovog univerziteta

  • 34

Kako bi smirio uznemirene studente, nekadašnji rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović obratio se danas đacima ovog fakulteta, a svoj govor započeo je rečenicom:

"Što je više kleveta i laži, to je nama Megatrend miliji i draži!".

Uz stajaće ovacije, Jovanović je u svom obraćanju prisutnim studentima nekoliko puta naglasio da Univerzitet nastavlja s radom i svim planiranim aktivnostima, kao i da nema mesta za paniku.

Po rečima Jovanovića, tretman koji doživljava od strane medija je planirani udar da se uspeh Megatrend univerziteta ospori i unizi. Bivši rektor Megatrenda je naglasio da se status koji uživaju studenti neće promeniti, naprotiv, kako tvrdi, postaće bolji.

- Megatrend ima veliku podršku predsednika Vlade, a iza nas, kao eminentnog privatnog Univerziteta, stoji sam politički vrh. Oni koji misle da su nas ovom medijskom harangom poljulali, grdno su se prevarili - poručio je Mića Jovanović.

Pre samo dva dana, savet Univerziteta je usvojio Jovanovićevu ostavku na mesto rektora. Vlasnik Megatrenda je ovom prilikom podvukao da se na ovaj korak odlučio ne zato što je prekršio etičke ili moralne norme, već zato što je to zatražio ministar prosvete Srđan Verbić.

Pred kraj obraćanja studentima, Jovanović je predstavio novog rektora Megatrend Univerziteta, profesora Vladana Kutlešića, koji je do nedavno bio na poziciji prorektora.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lvan

    17. jun 2014 | 16:41

    Mega bleja je u odnosu na BK (nekadasnji univerzitet) renomirani univerzitet, kao i u odnosu na drzavni faks. Nazalost u odnosu na strane fakultete je trulez. Mislim da je obican student isti i na drzavnom i na mega bleji(samo sto ga na mega bleji vise postuju), a sljam poput "doktoranata" i drugih sa jakim vezama, lagano peglaju na svakom faksu. Ja sam pravnik, i sramota me je kako su mnogi polozili ispite i zavrsili fakultet. U svakom slucaju, sve u nasoj drzavi je smesno

  • Djole

    17. jun 2014 | 19:11

    Pa zar neko ko nezna kad je i gde doktorirao, ko ne govori istinu može nekog da vaspitava i uči. Na zapadu bi mu zabranili da priđe fakultetu a kamoli da bude još i vlasnik. Pa on više ni sam sebi ne veruje koliko je različitih informacija dao, bitno mu je samo da proda što više ovih "svetski priznatih diploma"

  • Lik

    17. jun 2014 | 17:19

    Sklapa rime ko dete u deset godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA