Profesor obavljao veštačke oplodnje svojom prirodnom alatkom (FOTO)

Neurolog i donator sperme, Genadij Rajvič, je na internetu očajnim ženama nudio usluge inseminacije koje je obavljao u njihovim kućama. One nisu znale da će do uzorka njegove sperme morati same da dođu

  • 20

Profesor na Univerzitetu u Londonu, Genadij Rajvič (51), neurolog koji tvrdi da je otac 58 dece, optužen je da je neke od veštačkih oplodnji izvršio svojom prirodnom "alatkom".

Rajvič koji je na internetu nudio usluge intracervikalne, odnosno veštačke oplodnje i koji je i sam bio donator sperme, obavljao je kućnu posetu ženama širom zemlje. Tri od njih optužile su ga da ih je tokom procesa oplodnje seksualno napao.

Jednu je navodno primorao na oralni seks, kako bi dobili uzorak sperme za oplodnju, uslovljavajući je da bez oralnog seksa neće dobiti spermu. Kada je pristala, tokom zadovoljavanja joj je zavukao ruku u gaćice, objašnjavajući joj da su šanse za začeće veće ukoliko se inseminacija obavi nakon njenog orgazma.

Jedna od žrtava je izjavila da je Rajvič zaskočio s vrata bez ikakvog upozorenja, kao da se podrazumevalo da donator sperme na prirodan način obavlja oplodnju. Treća žrtva tvrdi da joj je zadigao majicu i navalio na grudi, iako on objašnjava da je izvršavao rutinski pregled.

Ovaj donator dolazio je u kućne posete sa čitavim setom, koji je podrazumevao DVD plejer na kome je gledao porno snimke, zatim gumene rukavice, spekulim i pipete.

Žene koje su pristajale na ovo uslovljavanje uradile su to iz očajničke želje da postanu majke, budući da je reč o uglanom o ženama koje nisu imale partnere, ali su želele decu.

Suđenje je još uvek u toku.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA