Uhapšen Miloš Delibašić, prijatelj ubijenog vođe Delija!

Delibašić je priveden po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon što je Tužilaštvo Crne Gore ustupilo je predmet srpskim kolegama

  • 1

Beogradska kriminalistička policija uhapsila je Miloša Delibašića zbog sumnje da je prošle godine u julu mesecu učestvovao u ubistvu Miloša Vidakovića u Budvi. Delibašić je bio veoma blizak prijatelj nedavno ubijenom Veliboru Velji Dunjiću, vođi Delija, a nakon ubistva dao mu je i čitulju u jednom beogradskom listu.

Delibašić je priveden po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon što je Tužilaštvo Crne Gore ustupilo je predmet srpskim kolegama.

Delibašić je sestrić Slobodana Šaranovica, koji je osumnjičen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića u Beogradu, koje se dogodilo u centru Beograda 29. aprila prošle godine.

Ime Miloša Delibašića pominjalo se u prethodnih nekoliko meseci kao veoma važno u sokubu dva klana koje traje više godina između Slobodana Šaranovića i Luke Bojovića koji je do sada uzeo nekoliko žrtava.

( E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA