Poslednja noć Monti Pajtona u Sinepleksu! (VIDEO) (FOTO)

- Zahvaljujući novim tehnologijama "Poslednja noć Monti Pajtona" dolazi u tvoj omiljeni bioskop. Ponesite sa sobom pakovanje maramica i zagrejte mozak poslednji put. Pridružite se uživo publici iz londonske O2 arene u poslednjem, žalosnom, smešnom, bučnom, nečuvenom, oproštajnom šou programu pet preostalih Pajtonovca - izjavili su Pajtonovci

  • 3

Legendarna ekipa Monti Pajtonovaca se ponovo okuplja i po poslednji put nam donose svoj šou u direktnom prenosu u bioskopu Sinepleks TC Ušće.

Obožavaoci humora čuvenih Pajtonovaca će 20. jula od 20.00 časova moći da uživaju u njihovom poslednjem nastupu uživo iz londonske O2 arene.

Iako su već ušli u sedamdesete (zajedno imaju 358 godina), Džon Kliz, Teri Gilijam, Erik Ajdl, Teri Džouns i Majkl Pejlin su i dan danas jednako popularni kao na samom početku njihove karijere. Originalnu postavu činio je i prerano preminuli Grejem Čepman nakon čije smrti su Pajtonovci prestali sa zajedničkim projektima.

- Zahvaljujući novim tehnologijama "Poslednja noć Monti Pajtona" dolazi u tvoj omiljeni bioskop. Ponesite sa sobom pakovanje maramica i zagrejte mozak poslednji put. Pridružite se uživo publici iz londonske O2 arene u poslednjem, žalosnom, smešnom, bučnom, nečuvenom, oproštajnom šou programu pet preostalih Pajtonovca... na velikom ekranu, u visokoj rezoluciji - izjavili su Pajtonovci.

Autori "Letećeg cirkusa Monti Pajtona" sa pravom spadaju među najbolje i najuticajnije svetske komičare, koji su pokrenuli revoluciju u oblasti komedije i ostavili pečat na brojne generacije. Ova grupa glumaca je pored televizijske serije snimila i nekoliko filmova, veći broj muzičkih ploča i održala veliki broj pozorišnih nastupa.

Ogromno interesovanje su izazvali sa objavljivanjem informacija o prvim nastupima uživo u londonskoj areni, jer su poslednji put na bini bili davne 1980. godine. Posle više od četrdeset godina, obožavaoci ovog iščašenog humora će moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima, osavremljenim u jedinstvenom pajtonovskom maniru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA