Šarić insistira da ide na poligraf!

- Šarić ne da ne želi, nego je čak insistirao, da ide na poligrafsko testiranje kada je čuo da je to uradio general Milović, pošto je potpuno uveren u svoje tvrdnje - rekao je njegov branilac Radoslav Baćević

  • 21

Optuženi Darko Šarić želi da bude ispitan na poligrafu povodom svojih tvrdnji koje je izneo na suđenju, a tiču se načelnika UKP-a Rodoljuba Milovića, koga takođe zove "general Papaja".

- Šarić ne da ne želi, nego je čak insistirao, da ide na poligrafsko testiranje kada je čuo da je to uradio general Milović, pošto je potpuno uveren u svoje tvrdnje - rekao je Tanjugu njegov branilac Radoslav Baćević.

Prema rečima advokata, Šarića još niko nije saslušao. On je napomenuo da bi takvo saslušanje moglo da se obavi i bez njegovog prisustva, ali da će Šarić ipak želeti da on prisustvuje.

MUP je juče saopštio da general Milović nije lagao na poligrafu na pitanja koja su mu postavljena.

Šarić je tokom suđenja u ponedeljak izjavio je da je "general Papaja" načelnik UKP Rodoljub Milović, a pomenuo je i novi pseudonim "karakter mango" za lice za koje tvrdi da je najbolji drug Milovića, koji je organizovao zemunski klan i uzimao pare od otmica koje su činili pripadnici te grupe.

On je zapravo optužio Milovića da je uz "Manga" uzeo 7,42 miliona eura, a kasnije mu montirao procese za krijumčarenje kokaina i pranje para u Srbiji.

U Specijalnom sudu u Beogradu Šariću i pripadnicima njegove grupe sudi se za optužbe zbog krijumčarenja ukupno 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu.

Radna grupa MUP-a Srbije formirana je u sredu, po nalogu tužioca za organizovani kriminal kako bi se ispitali Šarićevi navodi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    20. jun 2014 | 13:58

    Nije lagao jer tako iskusan moze da prevari poligraf kada hoce.

  • tako treba

    20. jun 2014 | 13:32

    Milović nije lagao na postavljena pitanja,sada se postavlja pitanje jesu li pitanja bila u vezi Darka Šarića i njegovih optužbi!!

  • pero

    20. jun 2014 | 14:13

    Ovome čovjeku treba dati minimalnu kaznu.Ako je i dovezao toliku drogu nije u Srbiju nego na neprijateljsku teritoriju.Kokain kupuje onaj što ima puno para(političari,glumci,muzičari,pjevači)a takvi su redom,sa zanemarljivim izuzetcima,podržavali bombardovanje zbog kojeg ćemo dobijati rak još decenijama.Pa ako im ne možemo vratiti istom mjerom možemo im makar na ovaj način smanjiti brojno stanje i uzeti brdo love.Da je drug Tito živ zažmirio bi na jedno oko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA