SAMOUBISTVO PLINOM: Ne punite boce na pumpama za auto-gas, unosite bombu u kuću!

Građani ubuduće moraju da imaju žig i dokaz o reviziji svoje plinske boce, jer u protivnom neće moći da je zamene kod distributera. Bocа trebа dа imа žig i poslednji dаtum revizije, (nаlаzi se nа desnoj strаni grupe obeležjа nа rukohvаtu boce), plаstičnu plombu i uputstvo zа upotrebu sа telefonom u slučаju curenjа gаsа i deformаcije boce

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zoran
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljuba

    16. novembar 2017 | 12:01

    Prvo boca ne kosta 1500.00 ni 1800.00 kako su rekli nego 5000.00(nova boca). Drugo devedeset posto potrosaca nezna da se dihtung menja na svaku bocu.da se crevo menja svake dve god.Kupe kineske regulatore za trista din kad nezatvara gas posle im je kriv djavo.Za kam boce sto se najvise koriste niko na prodajnim mestima nezna de stoji dihdung na ventilu.

  • Zoran

    16. februar 2016 | 07:57

    Vrlo je jasno napisano šta je problem. Smetaju im adapteri na pumpama, jer im prodaja gasa gubi smisao (ostadoše bez para), jer svi uzimaju gas na pumpama. Ja gas uzimam na pumpi. Svaki put sipam u bocu 10-15% MANJE nego što na boci piše da joj je kapacitet, svaki put PROVERAVAMO eventualna curenja DETEKTOROM ZA GAS (detektor marke TEVEL, model VOHLJAČ, koji je uredno kontrolisan i baždaren za vrstu gasa koju sipam). Bocu kod kuće čuvam na mestu zaštićenom od sunca i u njenoj blizini nema izvora toplote (čuva se na 20-26 stepeni konstantno). Da je ovo dobra metoda, ja sam svedok jer smo jednom naišli na neispravan ventil detektorom, bocu sam zamenio za drugu i nemam problema.

  • milan

    24. avgust 2015 | 14:00

    boca koja je naduvena po njihovom je neispravna.to jes imala je pritisak od 100bara ,da bi dobila taj pritisak mora da bude izlozena otvorenom plamenu.materijal od kojega je napravljena je nekvalitetan.sto znaci da nis prodaje ne kvalitetnu robu.posle vam tu istu bocu neorihvataju u zamenu a oni su je napravili.cista prevara.duzni su da uzmu svoje proizvode ispravne ili ne ida zamene za odgovarajuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA