Ova osmogodišnja devojčica je sakupila 15.000 evra za žrtve poplava u Srbiji (FOTO)

Telegraf vam predstavlja Nataliju, osmogodišnju devojčicu koja je pokazala svoju humanu crtu bez obzira na godine. Natalija je poreklom iz Srbije, a sada živi u Londonu sa Suzi Ambrouz koja ju je usvojila

  • 21

U jeku skorašnjih poplava, mnogi su pokazali svoju humanu crtu bez obzira na godine. Telegraf vam predstavlja Nataliju,  osmogodišnju devojčicu koja je, takođe, želela da pomogne svojim drugarima koji su mnogo izgubili u poplavama koje su zadesile Srbiju i Bosni i Hercegovinu.

Natalija je poreklom iz Srbije, a sada živi u Londonu sa Suzi Ambrouz koja ju je usvojila. Natalijina starateljka je takođe, rođena u Srbiji u jevrejsko-srpskoj porodici koja je prešla da živi u Britanskoj prestonici.

- Moje najveće dostignuće u životu je to što sam usvojila svoju predivnu devojčicu u Srbiji a što mogu da joj pružim divan dom pun ljubavi, ovde u Londonu - rekla je Suzi za "Britić" magazin.

Možemo biti veoma ponosni na Nataliju jer je ona sa samo svojih 8 godina uspela da prikupi novac za žrtve poplava, posredstvom sajta "Just giving".

Evo na koji način je Natalija uspela da sakupi novac:

- Zdravo, moje ime je Natalija. Imam 8 godina i živim u Londonu ali potičem iz Srbije. Užasne poplave su zadesile prelepu Srbiju i Bosnu, a hiljade i hiljade ljudi je izgubilo svoje tople domove. Mnogo divne dece je sada van svojih kuća, gladni su i uplašeni. Da sam ja izgubila svoju kuću, osećala bih se veoma uplašeno i ranjivo. Molim vas, budite ljubazni i pomozite mi da osvestim ljude i da sakupim novac za ugrožene mališane iz Srbije i Bosne. Hvala vam mnogo na podršci. Voli vas Natalija - napisala je devojčica na ovom sajtu.

 Tako je Natalija uspela da sakupi 12,362.22 funti, što je više od 15,000 evra za mališane koji su sve izgubili u skorašnjim poplavama. Sigurni smo da je ova priča inspirisala mnoge da daju svoj doprinos u pomaganju unesrećenim ljudima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    22. jun 2014 | 00:55

    Ovo je bozanstveno videti, majka koja uci svoje dete Pravin vrednostima. Natalija ti si savrsena devojcica a tvoja mama je predivna zena. Zelim vam svu srecu.

  • marija

    22. jun 2014 | 00:36

    Odrasli,shvatite da bi trebalo da uvazite decu kao i da ucite od njih.Bravo za Nataliju i njenu mamu

  • Gekke Joopie

    22. jun 2014 | 00:46

    Bog da joj da svu srecu ovoga sveta(mami isto)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA