Kamenice i suzavac na protestu Albanaca u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO)

Tokom današnjih protesta i sukoba u južnom delu Kosovske Mitrovice kod glavnog mosta na Ibru, povređeno je 13 policajaca i šest demonstranata, povređena su i dva novinara, zapaljena četiri službena vozila, a do sada je uhapšeno pet osoba

  • 18

Na protestima sa južne strane mosta u Kosovskoj Mitrovici, održanim zbog nezadovoljstva izgradnjom "Parka mira", došlo je do sukoba kada se među demonstrantima izdvojila jedna grupa koja je na kosovsku policiju bacala kamenice.

Kako javljaju prištinski mediji, pripadnici kosovske policije su na to odgovorili ispaljivanjem suzavca u pravcu demonstranata, koji pokušavaju da probiju njihov kordon.

Tokom današnjih protesta i sukoba u južnom delu Kosovske Mitrovice kod glavnog mosta na Ibru, povređeno je 13 policajaca i šest demonstranata, povređena su i dva novinara, zapaljena četiri službena vozila, a do sada je uhapšeno pet osoba, javljaju večeras prištinski mediji.

Protesti, na kojima je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, su završeni po planu oko 15.20 kod zgrade Skupstine opstine, ali je u međuvremenu jedna grupa demonstranata, za koju organizatori protesta kažu da ne znaju ko su, i dalje stoji preko puta kordona Kosovske policije na čije pripadnike baca kamenice sa ciljem da pređe most.

Prištinski mediji javljaju i da je jedan policijac Specijalne jedinice Kosova povređen kada je pogođen kamenicom.

(Telegraf.rs / Beta, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEKI

    22. jun 2014 | 16:48

    Kosovo je srbija! Pa predjite taj most vec jednom da vas pozdravimo u pakao.. srpsko kosovo!

  • DD

    22. jun 2014 | 18:16

    AMERIKANCI SU VAM POKLONILI PAKAO. ČUDNI SU BOŽJI PUTEVI. NEPREDVIDIVI.

  • Goran

    22. jun 2014 | 16:34

    I Srbi nek masu americkom zastavom pa sta cemo onda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA