JEZIV NAPAD: Silovali devojku, ubili je i obesili na drvo (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Dvadesetogodišnju Muzamil Bibi trojica muškaraca su napala, silovala, a zatim surovo ubila i obesila na drvo. Roditelji, koji su čitavu noć tražili ćerku, zatekli su je kako visi sa grane sa omčom oko vrata

  • 10

Dvadesetogodišnju devojku iz Pakistana trojica muškaraca su silovali, ubili i obesili na drvo. Zločin je veoma sličan onom koji se nedavno dogodio u Indiji, a koji je izazvao ogorčenost u čitavoj zemlji.

Pakistanska policija je saopštila da je nesrećna Muzamil Bibi bila napadnuta od strane tri muškarca u siromašnom području Laiah u provinciji Pandžab.

- Prvi put sam se u svojoj karijeri, koja je duga 22 godine, susreo sa ovakvim slučajem u kom je devojka ovako brutalno silovana i obešena na drvo - rekao je viši službenik Sadakat Alija Čohan.

- Čuli smo za ovakve slučajeve u Indiji, ali nikada u Pakistanu. Odeća devojke bila je pocepana. Skinuli smo je sa drveta i preneli u bolnicu. Na njenom telu bile su vidljive modrice koje ukazuju da je pružala otpor - dodao je Čohan i istakao da su uhapsili tri osobe koje su priznale ovaj zločin.

Policija je saopštila da su devojčini roditelji proveli celu noć tražeći ćerku, sve dok je nisu našli obešenu o drvo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIROSEMBERAC (Bec)

    23. jun 2014 | 15:36

    SMRTNA KAZNA ZA SVE TROJICU! !!! .METAK NI SLUCAJNO,... KAMENOVANJE DO SMRTI

  • Dica

    23. jun 2014 | 19:23

    Pa životinje jedne kakav vam je to nagon kakva vam je to satisfakcija silovati i ubiti!u komade bih vas sjekla al na živo!

  • Djomla

    23. jun 2014 | 20:29

    Sad njih obesiti za ja.ca....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA