TINEJDŽER IZ LESKOVCA PONOVO DIVLJA: Zabio devojci nož u leđa!

Maloletnik, koga su leskovački trgovci nazvali "dečak glista", ubo je devojku 19. juna oko ponoći. Ubodna rana od tri centimetra sanirana je u Službi urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu

  • 24

Trinaestogodišnji dečak P. V. koji iza sebe ima oko 150 krađa, ubo je nožem J. M. (18) iz Leskovca, kažu u lekovačkoj policiji.

Maloletnik, koga su leskovački trgovci nazvali "dečak glista", ubo je devojku 19. juna oko ponoći u Ulici Nikole Skobaljića, u prolazu između zgrada Lamele.

Ubodna rana od tri centimetra sanirana je u Službi urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu, a policija je nešto kasnije pronašla dečaka. Povrede su okarakterisane kao lakše, prenosi "Blic".

P. V. je poznat po tome što se provlači kroz najuzanije otvore i pljačka prodavnice, frizernice, markete, kioske i mesare. Ovo je prvi slučaj da je nekoga i fizički napao. On je pred zakonom krivično neodgovoran do 14 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    24. jun 2014 | 18:09

    Насрнуће на неког' погрешног, тај ће га рокнути и крај приче.. :)

  • Miloš

    24. jun 2014 | 18:09

    Jao dao bi ja njemu,samo da se ja pitam. Zbog tih glupih zakona nam i jeste tako. Zna da obija,krade,divlja,a ne zna da odgovara. Pametniji je on od onih što donose takve zakone.

  • Miki

    24. jun 2014 | 18:07

    I od ovog ce klinca uz pomoc naseg pravosudnog sistema postati kriminalac i pitanje je samo vrema kada ce ubiti nekog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA