SRUŠIO SE U SUDNICI: Vranjanac preminuo tokom sudskog procesa!

- Iz razgovora sa sudijom, zaključili smo da ništa neobično nije predhodilo ovoj nesreći. Proces je bio vezan za neki dug i sve je išlo uobičajenom procedurom i čovek se odjednom srušio - objašnjava predsednik Osnovnog suda u Vranju Stojadin Stanković

  • 1

Šezdesetpetogodišnji muškarac preminuo je u utorak, 24. juna u sudnici Osnovnog suda u Vranju, potvrđeno je Južnim vestima u vranjskoj policiji.

Iako su prisutni pokušali da mu pruže pomoć, C.S. je preminuo na licu mesta, što su konstatovali i lekari hitne pomoći.

Kako je potvrdio Stojadin Stanković, predsednik Suda, nesrećni slučaj se dogodio u sudnici broj 23, gde je presedavala sudija Darinka Stanković.

- Iz razgovora sa sudijom, zaključili smo da ništa neobično nije predhodilo ovoj nesreći. Proces je bio vezan za neki dug i sve je išlo uobičajenom procedurom i čovek se odjednom srušio - objašnjava Stojadin Stanković za juznevesti.com.

Iako kažu da je izvesno reč o prirodnoj smrti, policija je izveštaj po redovnoj proceduri prosledila tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    27. jun 2014 | 09:10

    Sudija da odgovara sada ,ona je videla da preminulom nije dobro,mogla je odloziti sudjenje,zasto nju niste pritvorili 48sati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA