POHOTNA NASTAVNICA: U učionici imala seks sa đakom (15) (FOTO)

Profesorka Ketrin Ronk (29) je seksualne odnose sa učenikom imala od januara do kraja aprila ove godine i to u učionici gde je predavala. Seks su imali uglavnom posle časova, ali ponekad čak i za vreme odmora

  • 47

Bivša nastavnica katoličke srednje škole u predgrađu Detroita, Ketrin Ronk (29) optužena je za višestruke seksualne odnose sa učenikom starim 15 godina. Oni su imali seks u učionici gde je predavala španski jezik.

Ronkova se predala policiji, a između ostalog optužena je za seksualno zlostavljanje prvog stepena, krivično delo za koje može da dobije i doživotnu zatvorsku kaznu.

Istraga je otvorena nakon što su roditelji učenika zajedno sa upravnikom katoličke srednje škole "Bišop Foli" podneli prijavu. Ubrzo nakon toga nastavnica je otpuštena.

Seksualne odnose sa učenikom Ronkova je imala od januara do kraja aprila ove godine i to u učionici gde je predavala. Seks su imali uglavnom posle časova, ali ponekad čak i za vreme odmora, preneli su američki mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA