Vučić označava početak izgradnje kuća za poplavljene

Grad Beograd je ustupio zemljište, a uz pomoć vladine Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja i nadležnih institucija obezbediće se neophodne dozvole i infrastrukturni priključci

  • 1

Srpski premijer Aleksandar Vučić, i predsednica Upravnog odbora "Blic fondacije" Tijana Bajović, označiće početak radova na izgradnji stambenih objekata za građane koji su u poplavama ostali bez kuća, najavljeno je iz kaabineta predsednika Vlade Srbije.

"Blic fondacija" će donirati deset kuća iz sredstava koje je prethodnih meseci uspela da prikupi putem niza akcija sprovedenih u cilju pomoći stanovništvu sa poplavljenih područja.

Grad Beograd je ustupio zemljište, a uz pomoć vladine Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja i nadležnih institucija obezbediće se neophodne dozvole i infrastrukturni priključci. Tako će najugroženije, višečlane porodice koje su u poplavama izgubile domove ponovo dobiti krov nad glavom, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet dobro

    28. jun 2014 | 11:42

    Bravo vučiću teraj da se Srbija digne na noge što pre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA