NE LOMITE MU PRSTE: Očajne roditelje izbacili sa šestoro dece na ulicu (FOTO) (VIDEO)

Porodica Mišković je prislino morala da napusti svoj dom, a u njega je ušla vanbračna Draganova ćerka. Do toga je došlo jer on nije, uprkos sudskoj presudi, plaćao alimentaciju, a ćerku ne priznaje i tvrdi da očinstvo nije dokazano

  • 58

Puna četiri sata trajala je drama u Potkonju kod Knina, gde su u petak iz kuće u kojoj su živeli prisilno iseljeni Dragan i Ljubica Mišković i njihovo šestoro dece.

Naime, do ovoga je došlo jer Dragan nije, uprkos sudskoj presudi, plaćao alimentaciju za vanbračnu ćerku, koju on ne priznaje i tvrdi da očinstvo nije dokazano.

Međutim, prodajom kuće na javnoj aukciji pre tri godine podmireno je 10.585 od ukupno 12.040 evra duga za alimentaciju, a nova vlasnica kuće postala je Draganova vanbračna ćerka Žaklina Lovrenović.

Jučerašnjim prinudnim izvršenjem ona je ušla u posed svoje imovine, a Miškovići su završili na ulici.

- Šta mi to radite od dece! Pustite mi dete, ne lomite mu prste. Sram vas bilo! – vikala je 92 –godišnja Draganova majka Katica dok je pokušavala da spreči policiju da odvedu njenog 16-godišnjeg unuka Luku.

Tri godine stariji Anto Fabijan od šoka je na trenutak izgubio svest, a potom je bukvalno ridao. Policija je čak i novinare i fotoreportere udaljila od kuće kada su krenuli s razbijanjem živog zida aktivista i demonstranata.

Nakon što su svi demonstranti sklonili, a većina njih odvezena u kninsku policijsku stanicu, policija je krenula na kuću. Vrlo brzo pronašli su ulaz sa severne strane kuće pa su izveli Dragana Miškovića, nakon čega su sudski izvršitelj i advokat nove vlasnice mogli da uđu u kuću.

Sve stvari porodice Mišković ostale su unutra. Kada će moći doći do njih da dođu, niko nije znao da kaže, kao što niko nije mogao da odgovori na pitanje gde će sada da žive Miškovići.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalmatinac

    28. jun 2014 | 23:51

    Naselila se bagra u kuće protjeranih Srba iz Knina pa mislila spokojno nastaviti život u njima. Da, da! "Ne rodila ni njivo ni šljivo i sve im se posušilo živo!"

  • Roki

    28. jun 2014 | 23:25

    Jeste da se on preziva Miškoviĉ ali on je hrvat.Dakle, ovo nije napad na srpske povratnike, tako da ne "srbujete" ovde bez potrebe.

  • KRAJINA

    29. jun 2014 | 00:52

    Jel ta kuca bila u njegovom posedu i pre 95 ja bi da pitam to? I treba da ih isele,a treba se proveriti cija je kuca,jer miskovica nikada u Kninu bilo nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA