Putina će ubiti ako dođe u Kijev!

"Verujem da ima patriota koji bi ga ubili, i to bi bila prava stvar da se uradi", rekao je poslanik i nekadašnji ministar odbrane Ukrajine Gritsenko

  • 25

Poslanik ukrajinske skupštine Anatolij Gritsenko izjavio je u jednoj popularnoj emisiji da će ruski predsednik Vladimir Putin biti ubijen ukoliko dođe u Kijev.

"Verujem da ima patriota koji bi ga ubili, i to bi bila prava stvar da se uradi", rekao je poslanik i nekadašnji ministar odbrane Ukrajine Gritsenko, koji je ovu šokantnu izjavu dao u gledanoj emisiji, preneo je "Raša tudej" (RT).

"Putin neće stati. On ne želi samo Ukrajinu, već i baltičke države i druge zemlje", tvrdi Gritsenko, koji je dva puta bio predsednički kandidat na izborima u Ukrajini - 2010. i 2014. godine.

On nije objasnio na osnovu čega je došao do takvih zaključaka, navodi RT.

Nazivajući ruskog predsednika fašistom, Gritsenko je rekao da ne može da zamisli da Vladimir Putin dođe u Ukrajinu i potpiše neke dogovore.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uca

    29. jun 2014 | 16:52

    Sto je mnogo,mnogo je! Zar da jedan brkati "fasista" naziva cuvara pravoslavlja fasistom i da preti ubistvom.Zar ovo nije ociti dokaz kakve nesrece vode narod Ukrajine.Zar NATO siledzije nisu svestne u kakvu katastrofu vode sve narode sveta.

  • Љути Четник

    29. jun 2014 | 15:07

    Putine, neka te mrze samo neka te se plase, siri EAU na kinu,indiju, mongoliju, tursku, pa ako bog da jednom i Srbiju

  • Ccc

    29. jun 2014 | 15:18

    Samo neka laju ukrainci...putin je zakon...vratio se opet fasizam u ukrainu...ako mogu svi da se odcepe imaju i rusi pravo da odu iz ukraine...albanci sa kosova su imali sigurno manje prava da se odcepe nego nasa braca u ukraini...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA