OJADILI HALKIDIKI: Srpska trojka pljačkala po Grčkoj

Trojka je posebno zainteresovala policiju zbog svog specifičnog načina “rada“ jer su ulazili u zlatare, pri čemu je jedan muškarac glumio zainteresovanu mušteriju izvodeći prodavca napolje da ga upita za nakit u izlogu, dok su drugo dvoje unutra uzimali nakit iz vitrina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Маркус
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Meris

    03. jul 2014 | 18:46

    srpsku trojku koja je ojadila zlatare na Halkidiki u Grčkoj trebalo je javnos malo približiti... Organizator -vodja- trojke Duštinac Suad iz Novog Pazara iz Srbije koji je zbog kradje (životno zanimanje)poznat-Jugoslovenskim, Nemačkim, Italijanskim, Austrijskim i Srpskim vlastim dolijao je kod Grčkih vlasti. Sa svojih par razreda osnovne škole izrastao je u vrhunskog kriminalca. Pomenuti zlikovac jedno vreme je "radio" sa pasošem gde se zvao Duštinac Suad,zatim sa pasošem Duštinac Esad, i sada sa pasošem Djukić Suad. Od 1997.god. pljačka po Grčkoj i Srbiji, u Grčkoj je u prvo vreme "radio" Bogner, Versaći i sl. prizvode sa čime se nije zadovoljio, pa je brzo posle godinu dana prešao na zlatare. Od tako unosnog "biznisa" sagradio je porodičnu kuću na uzurpiranom zemljištu bez gradjevinske dozvole u centru Novog Pazara. Odlaske za Grčku sa trojkama i petorkama vešto je planirao sa svojom suprugom Djukić Mihrijom bivšom radnicom pazarskog suda. Kada bi došli Grci u odaje pomenutih Djukića pronašli bi svoje zlatnike iz 1998.god.koji su im pokradeni, za to znaju i neki pazarski članovi policije koji su kupovali glomazne zlatne hrišćanske krstov, od Djukić Suada na sniženje, da bi za uzvrat bivao pokrivan za svakodnevne kradje na našim prostorima.

  • Batler

    01. jul 2014 | 08:58

    Pa po bogu Dragana valjda je Pazar u srbiji, zasto otudujes srbsku zemlju.Za tvoju informaciju gospodo Pazar ne pripzda zemlji muslimaniji koja ne postoji . U drugom svaki gradanin Srbije je valjda srbijanac i iste je nacionalnosti. Do kad ce pojedine persone stavljati religiju u isti kalup sa naciom.

  • dragana

    30. jun 2014 | 14:36

    Kod mene u zlatari u Sartiju ih je bilo 5, sto znaci da su uhapsili deo ekipe. U nije pikradeno 11 vec 17 zlatara. Svi su iz Novog Pazara i muslimani su a ne Srbi. Zbog takvih me je bilo sramota sto sam iz Srbije, na sta sam inace veoma ponosna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA