BIZARNO: Devojka popije 19 litara benzina godišnje! (VIDEO)

Iako je svesna toga da bizarna navika može da je ubije, Šenon svakodnevno pije benzin i, kako kaže, oseća se odlično

  • 0

Šenon dnevno popije i do 12 kašičica benzina, a najviše voli da oliže čep i grlo kanistera. Iako je svesna da je to štetno, ona se oseća odlično.

- U početku me golica, a onda počne da me pecka u grlu. Iako mi šteti, od benzina se osećam odlično! - objasnila je Šenon svoju nezdravu naviku.

Dnevno ona popije i do 12 kašičica benzina, a najdraže joj je da oliže čep ili grlo plastičnog kanistera. Njena majka rekla je da u početku nije mogla da veruje kada je shvatila da dah njene ćerke ima miris benzina.

Šenon je svoju bizarnu naviku podelila sa svetom tako što se pojavila na televiziji TLC, poznatoj po, najblaže rečeno, neobičnom rijaliti programu, a u emisiji "Moja čudna zavisnost" prevazišla je, rekli bi mnogi, i svoje standarde. Nakon jedenja sunđera, kauča i deterdženta, te momka koji vodi ljubav sa svojim automobilom, pojavila se i devojka koja uživa u ispijanju benzina. Ona pred kamerama naginje kanister i pije benzin.

Na televiziji TLC su izračunali da je Šenon prošle godine popila bar 19 litara.

Ispijanje benzina može izazvati opekotine, povraćanje, dijareju, a veća količina i smrt.

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA