Nove cene telefoniranja od avgusta

Mesečna pretplata za fiksnu telefoniju od avgusta meseca iznosiće 659 dinara sa PDV-om, umesto sadašnjih 516 dinara

  • 28

Kompanija Telekom Srbija je saopštila da se uvode promene u fiksnoj telefoniji uz korekciju cena pretplate i načina tarifiranja. Istovremeno, BOX paketi će biti unapređeni i prilagođeni različitim potrebama korisnika.

- Mesečna pretplata za fiksnu telefoniju od avgusta meseca iznosiće 659 dinara sa PDV-om, umesto sadašnjih 516 dinara (sa PDV-om). Ranije impulsno tarifiranje zameniće tarifiranje poziva po minutu. U mesečnu pretplatu će biti uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju - stoji u saopštenju.

Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarifa za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće jedinstvenu nacionalnu zonu i pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV-om po minutu razgovora tokom celog dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gluvać

    30. jun 2014 | 15:31

    Uz odjavu, poklanjam Telekomu i dva telefonska aparata

  • Mira

    30. jun 2014 | 15:29

    Najbolje da nam zabrane i da zivimo i vazduh udisemo jer i za to ce da stave neku cenu kostanja!!!!!! SVI SU ISTI I ONI STO SU OTISLI I OVI STO SU DOSLI!

  • Posmatrac

    30. jun 2014 | 15:29

    Pa to nije poskupljenje ni celih 30% , ma šta je za nas 659 trebali ste bar 1000 , napredno svaka čast .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA