Za keš i potrošačke kredite bez naknade idite u Alfa banku!

Za iznos kredita od 200.000 dinara i periodom otplate od 60 meseci, mesečna rata za Alfa Smart potrošački kredit iznosi 4.694 dinara

  • 1

Kako bi omogućila građanima da lakše, brže i po povoljnijim uslovima realizuju svoje letnje planove, Alfa banka Srbija je tokom promotivnog perioda, koji će trajati do 26. septembra, pripremila posebnu pogodnost u vidu puštanja keš i potrošačkih kredita bez naknade, uz atraktivne kamatne stope i osiguranje od nezgode ili gubitka posla.

Pored navedenih pogodnosti, za sve one koji se odluče za Alfa Keš ili Alfa Smart potrošačke kredite u dinarima, nije obavezan depozit ni prenos zarade, a za sume do 700.000 dinara ni žirant. Samim tim, Alfa Keš omogućava zadovoljenje tekućih potreba u vidu brzog i jednostavnog raspolaganja gotovinom, dok su Alfa Smart potroša

ki krediti kreirani sa ciljem da omoguće i olakšaju kupovinu robe ili usluga na pametan način i uz povoljne uslove.

Takođe, svaki klijent Alfa banke, koji se odluči za gotovinski ili potrošački kredit, ima mogućnost da u skladu sa svojim potrebama odabere odgovarajući iznos kredita i period otplate kako bi se visina mesečne rate uklopila u njegove mesečne prihode.

Primera radi, za iznos kredita od 200.000 dinara i periodom otplate od 84 meseca, mesečna rata iznosi 4.028 dinara.

Jednako povoljni uslovi karakterišu i Alfa Smart potrošačke kredite u dinarima. Za iznos kredita od 200.000 dinara i periodom otplate od 60 meseci, mesečna rata iznosi 4.694 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepa bankarka

    2. jul 2014 | 06:49

    Samo lud čovek moze uzeti 200.000 na tako dug period! Neka pomnozi ratu sa brojem meseci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA