SOSIJETE STUDENTSKI KREDIT: Za sve one koji imaju problem da plate studije

Pored iznosa kredita za finansiranje osnovnih studija koji banka uplaćuje direktno na račun izabranog fakulteta, mladi akademci moći će da dobiju i dodatni keš u iznosu do 25 odsto školarine za propratne troškove

  • 2

Sosijete ženeral banka obogatila je svoju ponudu novim setom proizvoda i usluga za studente. Studentima svih univerziteta, banka će odobravati povoljne dinarske kredite za finansiranje studija. Nosioci kredita su klijenti sa platom, u većini slučajeva su to roditelji.

Ti krediti povoljniji su od klasičnih keš i potrošačkih zajmova, jer Sosijete ženeral banka želi da ulaže u edukaciju mladih u Srbiji. Dinarski krediti će biti odobravani sa fiksnom ili varijabilnom kamatnom stopom, u iznosu od 50 000 do 1 500 000 dinara i rokom otplate od 12 do 60 meseci.

Kamata za zajmove sa fiksnom stopom iznosi od 18,45 odsto, dok se varijabila kamata obračunava po principu: šestomesečni belibor plus 5,85 odsto. Prenos zarade u Sosijete ženeral banku nije obavezan.

Cilj je da mladima omogućimo lakše sticanje željene univerzitetske diplome, kao i da im stvorimo povoljnije uslove za bezbrižnije studije, rasterećene svakodnevnih trzavica oko finansiranja školovanja.

Pored iznosa kredita za finansiranje osnovnih studija koji banka uplaćuje direktno na račun izabranog fakulteta prema profakturi, mladi akademci moći će da dobiju i dodatni keš u iznosu do 25 odsto školarine za propratne troškove kao što je plaćanje ispita, kupovina knjiga i slično.

Ti krediti mogu takođe da se koriste i za refinansiranje kredita za finansiranje studija iz prethodne godine, u narednoj godini studija po istom principu uz novu profakturi i novi keš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Mitrovic

    4. jul 2014 | 14:13

    Dobio sam kredit za 1h u ekspozituri Sumice, preko puta hotela Srbije.Decko koji radi na kreditima je veoma ljubazan i efikasan.

  • nikola

    4. jul 2014 | 14:08

    Kredit koji se stvarno isplati. Moji mi ovako placaju skolovanje, i u toku dana za 30 min smo sve zavrsili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA