UMEŠAN I JEDAN POLITIČAR? Ognjanovići bili žrtve zelenaša?!

Ognjanovići su bili prinuđeni da prodaju sve što su imali, čak i stan u kom su živeli, zbog izuzetno visokih troškova lečenja. Kada im je ponestalo novca, počeli su da se zadužuju kod zelenaša

  • 93

Policijska istraga o trošenju novca prikupljenog za lečenje Tijane Ognjanović, prema prvim tragovima ukazuje da su njene roditelje Nebojšu i Jelenu ucenjivali zelenaši kod kojih su se zadužili u pokušaju da spasu ćerkin život.

Postoje osnovane sumnje da su zelenaši organizovali akciju prikupljanja novca u sprezi sa jednim političarem, prenosi Informer. Radna grupa MUP-a, koja je formirana kako bi ispitala tokove novca, sumnja da je u akciji prikupljeno više od 2,6 miliona evra, kako je zvanično saopšteno.

- Odmah nam je bilo jasno da dva laika za marketing, kakvi su Ognjanovići, nisu mogli sami da sprovedu organizovanu humanitarnu akciju. Od toga smo i krenuli. Tokom istrage saznali smo da su pre toga pet godina sami vodili borbu za ćerkin život - kaže izvor iz policije.

Ognjanovići su bili prinuđeni da prodaju sve što su imali, čak i stan u kom su živeli, zbog izuzetno visokih troškova lečenja.

- Kad više nisu imali odakle da crpe novac, počeli su da se zadužuju kod zelenaša - kaže ovaj izvor.

Takođe, ističe se da postoje realne sumnje da je političar koji je doveden u vezu sa zelenašima, pokušao da zataška prvu istragu koja je bila pokrenuta, o novcu koji je bio prikupljen za malu Tijanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    3. jul 2014 | 07:54

    SRAMOTA OGNJANOVIĆI ZBOG VAS SRBIJA VIŠE NIKAD NEČE SAKUPITI TOLIKO NOVCA ZA SVOJU DECU....UZETI NOVAC DAT ZA HUMANITARNE SVRHE PA JOŠ DECU...NEMAM KOMENTARA...

  • Pinokio

    3. jul 2014 | 03:44

    Lazu...

  • Ime

    3. jul 2014 | 08:17

    Da, baš mi izgledaju kao da su sve rasprodali! Baš su nekako jeftino obučeni. Bagra lopovska, kod kog se to zelenaša zadužiš za 1,6 MILIONA evra?! Jesu ih zelenaši naterali da prave TAJNE ugovore o donaciji? Jesu ih zelenaši naterali da obnavljaju FASADU na bolnici za decu, umesto da daju pare za LEČENJE dece?! Časnog čoveka koji zna da ima i druge bolesne dece ne možeš čak ni da NATERAŠ na nečasne radnje. Sa parama možeš sve, ovo dvoje to dokazuju, evo kupili su priču o zelenašima! Tuga i sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA