Radnici Telekoma prikupili 16,7 miliona dinara nastradalim u poplavama!

Zaposleni kompanije brzo su se organizovali i sakupili značajna sredstva koja će biti uplaćena na namenski račun Vlade Srbije kao pomoć ugroženim područjima

  • 1

U humanitarnoj akciji organizovanoj u okviru kompanije, zaposleni Telekoma Srbija prikupili su više od 16,7 miliona dinara koji će biti uplaćeni na namenski račun Vlade Srbije za pomoć područjima nastradalim u poplavama.

Na ovaj način, zaposleni su još jednom pokazali visok nivo humanosti, pored pojedinačne pomoći koju su tokom i nakon ukidanja vanredne situacije upućivali kriznim štabovima, Crvenom krstu i prihvatilištima.

Ova kompanija bila je među prvima koje su se odazvale apelu i uplatila je pet miliona dinara kao hitnu pomoć. Obezbeđena su značajna sredstva u robi i uslugama i omogućene mnoge olakšice stanovništvu na ugroženim teritorijama.

Pokrenut je humanitarni broj 0800-222-333 sa instrukcijama za postupanje tokom i nakon poplava i aktiviran humanitarni SMS broj 1003 putem kojeg su korisnici mt:s mreže do 1. jula donirali više od 77 miliona dinara.

Kompanija Telekom Srbija će i u narednom periodu, u koordinaciji sa Kancelarijom za pomoć i obnovu poplavljenih područja Vlade Republike Srbije, nastaviti sa aktivnostima kako bi se našim sugrađanima pomoglo i u danima obnove koji slede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA