UHAPŠENI AZILANTI: Avganistanci i Pakistanci nelegalno ušli u Srbiju!

Tokom hapšenja nisu imali putne isprave, niti su pruželi otpor i pokušavali da pobegnu, a nakon procedure koja je sprovedena, upućeni su u Centar za azil u Banji Koviljači.

  • 5

U blizini administrativnog prelaza Merdare, kuršumlijska policija je uhvatila grupu od sedam Avganistanaca i Pakistanaca, koji su nelegalno ušli na teritoriju uže Srbije.

Kako nam je potvrđeno u policiji, uhapšeni su došli sa prostora Kosova i Metohije i zatečeni su kraj magistralnog puta Niš - Priština u blizini Merdara.

Tokom hapšenja nisu imali putne isprave, niti su pruželi otpor i pokušavali da pobegnu, a nakon procedure koja je sprovedena, upućeni su u Centar za azil u Banji Koviljači.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakav azil

    4. jul 2014 | 10:49

    To im je i bio cilj da se domognu azila ja bi njih preko grane kuci a ne ovde da nam prave hadžiluk .Ide se na to da se islamizuje evropa pa i na ovakav način.

  • !!!

    4. jul 2014 | 12:39

    Живим у западној европи, где велики број азиланата потиче управо из тих држава! Локално становништво проклиње дан кад су ови крочили на њихову тло! То су људи који не поштују туђе вредности, вашу културу, ваше обичаје, људи који не желе да се интегришу! Живе у гету, само између себе комуницирају и гледају како могу искористити, тебе, социјални систем твоје државе и како може све твоје вредности уништити а наметнути своје!! Ти људи потичу из држава где религија (ислам) јако утицајна на њихове животе и нас хришћане сматрају за непријатеље и кад би могли све хришћанско би уништили! Зато будите ВЕОМА, ВЕОМА опрезни са тим избеглицама и добро размислите да ли желите те људе у свом комшилуку!

  • Lazar

    4. jul 2014 | 09:52

    Pa to je i logicno da ih hvataju kad udju a nelogicno da ih hvataju na severu kad izlaze.Te koji im pomazu da izlaze treba zahvaliti bar plaketom a ne jos i njih hapsiti.E sad sto to kosta,molim lepo ali se problem resi.Kako moze da udje kod nas a nema pasos?Na zeleno?To treba spreciti i resen problem. Ajd uzdravlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA