Pijani presreli devojčicu pa je naterali na oralni seks, ona bežala kroz livade

M. M. (21), V. Đ. (21) i S. N. (19) su na putu Kraljevo – Vrnjačka Banja trinestogodišnju tinejdžerku ugurali u auto, nakon čega je jedan od njih izudarao i prisilio na polne radnje

  • 29

Trojica mladića iz Kraljeva koji su uhapšeni zbog silovanja trinaestogodišnju devojčicu, presreli su je u selu Vrba autom, na silu je uvukli u njega i primorali je na oralni seks.

Uhapšeni M. M. (21), V. Đ. (21) i S. N. (19) su iz Kraljeva, a napad se desio kada je devojčica krenula u prodavnicu kako bi ocu donela namirnice. Na magistralnom putu Kraljevo - Vrnjačka Banja, presreli su je uhapšeni, prenosi Alo.

- Njih trojica su bili veoma pijani. Kada su ugledali devojčicu, zastali su i onda je jedan od njih, koji je sedeo pozadi, izašao, uhvatio tinejdžerku i ugurao je na zadnje sedište. Počeo je da se nasilno ponaša prema njoj i preteći joj, uz nekoliko udaraca, primorao na oralni seks - priča izvor blizak istrazi.

Hrabra devojčica je posle nekog vremena uspela da nekako iskoristi nepažnju napadača, otvori vrata i iskoči iz automobila.

- Ispala je iz auta i na sreću se nije povredila. Bežala je kroz livade i njive dok nije shvatila da je niko ne juri. Onda je svojim mobilnim telefonom pozvala oca, objasnila mu je gde se nalazi i on je došao i odveo je kući - priča naš izvor.

Napadači su odmah identifikovani i posle brze intervencije policije su uhapšeni. Jedan od napadača ispričao je policiji da se devojčica branila, plakala i molila da je puste. Određen im je pritvor do 48 sati, posle čega će biti privedeni na saslušanje višem javnom tužiocu u Kraljevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    6. jul 2014 | 01:51

    Kastracija!

  • HRVAT

    6. jul 2014 | 01:08

    E sad kad budu osudjeni i odu u zatvor...nadajmo se da ce i njih neko silovat u zatvoru...inace to tako biva....

  • Grofica

    6. jul 2014 | 01:48

    U kamenolom 40 god.al pre toga dobre batine,bagra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA