ONA JE VELIKA VERNICA: Porodica oprostila devojci koja je oralno zadovoljila 24 mladića (VIDEO)

- Iako bi njen postupak mogli da ocenimo nemoralnim, mi to vidimo sasvim drugačije. Bila je žrtva zla i u trenutku slabosti je bila navedena na greh - rekao je porodični prijatelj koji je istakao da joj je porodica pružila punu podršku

  • 37

Nakon što je internetom protutnjao video snimak iz španskog letovališta Magalufa na Majorci na kom jedna devojka za veoma kratko vreme oralno zadovoljava 24 muškarca u zamenu za piće od 3 evra, javnosti su se obratili devojčini prijatelji koji su stali u njenu odbranu i rekli kako je ona u stvari velika vernica i da joj je porodica oprostila grešno ponašanje.

Jedan prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman, je naveo da je 18-godišnja plavuša iz Armaga u Severnoj Irskoj iz patrijarhalne porodice koja drži do svoje odanosti prema Bogu i da su joj njeni najbliži oprostili grešno ponašanje na Majorci. Takođe je dodao i to da će im vera u Boga pomoći da prebrode situaciju koja ih je snašla.

- Ona je veoma fina i smerna devojka, ali je jednostavno želela da doživi nešto uzbudljivo. Pre nekoliko nedelja je napravila ogromnu grešku, ali sve joj je oprošteno. Svi su pogođeni ovom situacijom. Ona je bila žrtva i meta zla i izopačenosti - rekao je neimenovani porodični prijatelj.

Međutm, uprkos njegovim tvrdnjama, na snimku se jasno može i videti i čuti da je devojka pozivala muškarce u klubu da dođu na red i skinu pantalone.

- Bog će ih izvući iz ove nevolje. Možda je i bolje što je sve dospelo u javnost jer se na taj način cela porodica može postaviti prema ovoj situaciji, a devojka će kroz nekoliko dana povratiti svoju snagu i dostojanstvo. Porodica je snažna i ujedinjena sa Gospodom - rekao je porodični prijatelj i dodaje:

Brojanica

- Iako bi njen postupak mogli da ocenimo nemoralnim, mi to vidimo sasvim drugačije. Bila je žrtva zla i u trenutku slabosti je bila navedena na greh. Ostala je bez Božije zaštite. Sve se to odigralo na trenutak, ali taj trenutak je bio dovoljan - rekao je on.

Neimenovani porodični prijatelj je dodao i to da je porodica u potpunosti svesna cele situacije i da su zbog toga šokirani i zgroženi. Međutim, znaju koliko mlade žene mogu da budu povređene i da kada krenu u neku avanturu, bez Božije zaštite, veoma lako skrenu s puta.

Drugi porodični prijatelj, takođe neimenovani, rekao je da je otac od devojke najviše pogođen činjenicom da je snimak njegove ćerke od dva minuta obišao svet.

- Srce mu je slomljeno. Moli se da dobije snagu. Iako je ovo stvar koja nekome može poljuljati veru u Boga, on je snažan, a njegovoj ćerki je potrebna sva moguća pomoć - rekao je on.

Suprotno prethodnim tvrdnjama, promoter kluba u Magalufu Skot Rodžers koji je navodno snimao ceo događaj, kaže da se plavuša iz Armaga samo zabavljala, odnosno da se u masovni oralni seks nije upustila kako bi dobila piće jer ono bilo besplatno.

Njegov kolega Alen Kolinson ne može da shvati zašto se oko svega podigla tolika frka.

- Pa to je bila jedna klasična noć u našem klubu - napisao je on na svom Fejsbuk nalogu.

(Telegraf.rs / Izvor: irishmirror.ie)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poznavalac

    7. jul 2014 | 16:08

    Hahahha nisam skoro nesto smesnije procitao! Sta bi bilo da nije vernica, hahaha!

  • markojanko

    7. jul 2014 | 19:50

    kako nece biti vjernica kad toliko vremena na koljenima provede....

  • Vlajzi

    7. jul 2014 | 16:22

    Moralno posrnula,opet se prevrnula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA