UBIO U SAMOODBRANI: Slađan Konstantinović pušten na slobodu!

Sud je utvrdio da je Konstantinović prekoračio nužnu samoodbranu, ali da je pucao uplašen za sopstveni život, pošto ga je Lukić prethodno napao nožem i zadao mu nekoliko uboda

  • 11

Rođeni brat nestalog pripadnika zemunskog klana Ninoslava Konstantinovića, Slađan, oslobođen je danas u Višem sudu u Beogradu optužbi da je u oktobru prošle godine počinio teško ubistvo, kada je u jednom kafiću ispalio nekoliko hitaca u navijača FK Rad Vladimira Lukića.

Konstantinović je osuđen na dve godine i tri meseca zatvora zbog nedozvoljenog držanja i nošenja oružja, ali je danas pušten iz pritvora.

Sud je utvrdio da je Konstantinović prekoračio nužnu samoodbranu, ali da je pucao uplašen za sopstveni život, pošto ga je Lukić prethodno napao nožem i zadao mu nekoliko uboda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ISPRAVNA ODLUKA

    8. jul 2014 | 21:30

    Taj Lukić bi njega sto posto ubio.Taj je vadio nož na mrki pogled a kamoli na svađu.Mislim da je ovo ispravna odluka,ali i ovaj Kostantinović sigurno nije cvećka.I taj je sigurno robiju zaslužio.Ali za ovo sigurno verujem jer taj Lukić nije bio normalan.Šta reći o čoveku koga su zvali Zlo.Možda će neko reći o pokojniku sve najlepše ali to nije tačno.Svi ćemo jednog dana biti pokojni ali daleko od toga da zaslužujemo lepe reči tada.Kakv si kroz život posle smrt ne može da te ulepša.Kao npr Hitlera.

  • Pinokio

    9. jul 2014 | 00:36

    Ok presuda. Taj Vlada ima preko 100 navijačkih i uličnih bodenja. Zato su ga i zvali ZLO.

  • marko

    8. jul 2014 | 20:14

    ovo samo u srbiji ima..kako pusten a ubio..ne moze se to objasniti..moze on nekome da prodaje pricu da je pistolj nosio iz samoodbrane...i ja cu da nosim pistolj i da kazem imao sam tuca i morao da nosim..nije osudjen ni za nedozvoljeno nosenje oruzja..ljudi ne postujte zakon pravdu u svoje ruke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA