Poplave odnele drogu iz Obrenovca, počeo rat dilera!

Tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih godina tržište Obrenovca bilo nadaleko poznato, a narko-klanovi su se otimali za njega. Sada se može naći samo malo marihuane i skanka

  • 22

Poplave koje su opustošile Obrenovac pre dva meseca unesrećile su na hiljade ljudi. Međutim, donele su i jednu dobru stvar - uništile su sve "štekove" droge u ovom gradu!

Ogromna voda odnela je zasade marihuane na obodima grada, uz Savu, kao i skoro sve narkotike koje su dileri krili po podrumima i suterenima zgrada. Međutim, to je pokrenulo pravi rat za tržište među obrenovačkim dilerima. O tome, navodno, svedoči i obračun  kada je teško ranjen I. M. u kafiću "Kasper".

Droge je na ulicama veoma malo i to su uglavnom marihuana i skank.

- Poplave su odnele štekove koje su lokalni dileri imali po podrumima, udžericama, njivama... Grad nikad nije bio "prazniji". Sada sitini dileri donose robu iz Beograda, ali samo za svoje potrebe. To su uglavnom navijači, koji po povratku sa utakmica donesu nešto skanka ili marihuane - priča izvor "Informera".

Tokom devedesetih godina i početkom dvehiljaditih, za tržište Obrenovca, koje je bilo nadaleko poznato po narkomanima, borilo se nekoliko narko-klanova: crnogorski, novopazarski i neki klanovi iz Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveti Sava Obrenovac

    9. jul 2014 | 00:44

    Nisu uništeni svi stekovi. Ozbiljni igrači nisu pretrpeli ozbiljne štete jer su na vreme povadili sve iz stekova.Dileri poput Kokana, Libijana, Zoke Jovića, File, Hemije i ostalih ozbiljnih narko dilera,nisu ostali bez svoje droge.Samo sitniji igrači su ostali bez svojih zaliha.To znaju svi u gradu.Ovaj obračun nema veze sa raspodelom teritorije vezano za narko tržište pošto su učesnici pucnjave nebitni likovi u hijerarhiji narko tržišta Obrenovca.

  • Kluge

    9. jul 2014 | 00:21

    Nadam se da će u tom ratu izginuti svi dileri do poslednjeg.

  • Pinokio

    9. jul 2014 | 00:27

    Ali pamtim još, one livade one reke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA