TAKSISTA OPELJEŠIO AZERBEJDŽANCA: Od Budve do Kotora 117 evra (FOTO)

Nebrojano mnogo puta smo mogli da čujemo da su vozači taksi služba naplaćivali vožnju stranim turistima i par puta više nego što ona jeste, međutim čini se da je sada taksista iz Crne Gore otišao predaleko naplativši uslugu 117 evra

  • 12

Uprkos činjenici da po cenovniku vožnja od Budve do Kotora košta 15 evra, jedan taksista je azerbejdžanskog biznismena bukvalno opljačkao naplativši mu prevoz od jednog do drugog grada čak 117 evra.

Beskrupulozni taksista, koristeći već uigranu metodu za pljačkanje stranih turista u toku letnje sezone - prebacivanje taksimetra na najveću tarifu, je na kraju vožnje izdao račun sa skandaloznom cenom. Međutim, ono što nije mogao ni da zamisli je to da će mu njegov opelješeni klijent zapisati broj registarskih tablica, naziv firme i prijaviti ga nadležnim organima.

Na kraju, prema informaciji do kojih je došao podgorički list Vijesti, o svemu je obaveštena policija i nadležni u Opštini Budva koja će ispitati ceo slučaj.

Azerbedjžanac je inače bio gost na jednoj jevrejskoj svadbi u Budvi, koji taksistu nije prijavio zbog računa, već, kako je rekao policiji, što ne želi da ga bilo ko pravi budalom.

- Očekujemo da će se ceo slučaj do kraja ispitati. Nećemo tolerisati takvo ponašanje. Taj prevoznik će snositi posledice za neodgovorno ponašanje - rekao je za Vijesti predsednik Opštine Budva Ljubomir Filipović.

Novim zakonom koji stupa na snagu 15. jula, Opština Budva ima za cilj da stane na put pljačkanju stranih turista od strane taksi vozača, jer smatraju da je to jedna od najvećih antireklama po njihov turizam.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA