MONSTRUM: Ubio 6 osoba - četvoro dece i dve svoje usvojene ćerke!

Žrtve su starosti od 4 do 40 godina, a prema prvim informacijama dvoje mrtvih mališana bili su usvojena deca napadača i njegove supruge

  • 4

Šest osoba, među kojima je i četvoro dece, ubijeno je u predgrađu Hjustona, a osumnjičeni za ubistva je član porodice. Napadač se predao policiji, posle dužeg opiranja, a prema rečima policajaca, masovnom ubistvu prethodila je međusobna svađa u kući.

Žrtve su starosti od 4 do 40 godina, a prema prvim informacijama dvoje mrtvih mališana bili su usvojena deca napadača i njegove supruge.

Kako su saopštili policijski izvori, nasilje je proizašlo očigledno zbog porodičnih problema, koji su se otrgli kontroli, "verovatno zbog razvoda ili razdvajanja sa suprugom".

Petnaestogodišnja devojčica u koju je takođe pucano, ali je na sreću preživela, rekla je policiji ime osumnjičenog i gde bi verovatno mogao da ode kada je pobegao sa lica mesta. To je, kako su saopštili, omogućilo policiji da ga uhapsi pre nego što je stigao u kuću druge porodice, gde je, kako sumnjaju, nameravao da puca na više rođaka.

Nakon polučasovne potere, napadač je lociran, a posle dužeg opiranja predao se policiji.

Pet mrtvih osoba nađeno je na licu mesta, dok su dve prevezene helikopterom u bolnicu sa ozbiljnim povredama. Jedno dete kasnije je u bolnici preminulo, javlja Rojters.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toplistanadrealista

    10. jul 2014 | 10:09

    Gdje su sada oni sto pljuju? Ne moze proci mjesec dana da neka budala ne ubije nekolicinu ljudi......nije ovo Srbija, to je "bajna" amerika.

  • AllBoss

    10. jul 2014 | 13:01

    U svakoj zemlji ne samo u SAD ima psihicki poremecenih osoba i ovo je svakodnevnica,ali ipak SAD prednjaci u tome,jer njihov tempo zivota ih vodi u corsokak bez izlaza,u Americi gotovo da nema sirotinje a cenu za njihovo baskarenje i bogacenje placa vecinom sirotinja na drugoj strani zemaljske kugle i to vecinom Muslimani i zato djavo dodje po svoje ,s vremena na vrijeme

  • Земља Косово

    10. jul 2014 | 15:18

    Ameriku poredis sa Srbijom?? Srbija nije ni na mapi za Ameriku bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA