DIREKTOR RTS MILANOVIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Nije nezakonito delio stanove!

U obrazloženju odluke, kojom je sud oslobodio Dragoljuba Milanovića, sudija Raša Janković, naveo je da iako je suđenje trajalo dugi niz godina, tužilastvo nije uspelo da dokaže da je Milanović prekršio zakon i pribavio korist od skoro 29 miliona dinara

  • 3

Dragoljub Milanović, bivsi direktor RTS - a oslobođen je danas u Višem sudu u Beogradu optužbi da je od 1996. do 2000. godine nezakonito dodeljivao stanove deficitarnim kadrovima.

U obrazloženju odluke, kojom je sud oslobodio Dragoljuba Milanovića, sudija Raša Janković, naveo je da iako je suđenje trajalo dugi niz godina, tužilastvo nije uspelo da dokaže da je Milanović prekršio zakon i pribavio korist od skoro 29 miliona dinara.

Kako je sudija naveo, jedina korist koju je eventualno nekom možda pribavio je pravo na stanovanje, ali je u tom slučaju, postupak zastareo.

Troškovi suđenja, koje je trajalo skoro 15 godima, pali su na teret budžeta, a tužilaštvo ima pravo na žalbu na presudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA