KRENUO NA MORE PA POGINUO: Mladić (19) se zabio autom pod kombajn! (FOTO)

Miloš Ravić (19) iz Kragujevca trebalo je večeras da ide na more, ali kako kažu meštani, smrt ga je pozvala i uzela na 200 metara od rodne kuće

  • 26

Miloš Ravić (19) iz Kragujevca, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu, sat pre ponoći, kada je autom naleteo na kombajn u rodnom selu Baljkovac, u blizini Kragujevca.

Mladić je svojim "golfom", u Brđanskoj ulici kod broja 91, praktično podleteo pod kombajn i stradao na licu mesta. Vozač kombajna "Zmaj", N. A. (41) iz Kragujevca lakše je povredio nogu.

- Večeras je trebalo da ide na more, ali smrt ga je pozvala i uzela ga na 200 metara od rodne kuće - kažu danas komšije poginulog mladića.

Miloš je sinoć sa par prijatelja bio u dvorištu osnovne škole u selu Baljkovac, a onda sa drugom koji je vozio svoj auto, krenuo kući, par stotina metara dalje. Umesto da skrene u svoju ulicu "golfom" koji je vozio Miloš je nepredviđeno nastavio. Njegov drug zaustavio je auto kraj Miloševe ulice i zbunjen krenuo da izađe napolje. Tada je čuo zaglušujući tresak sudara. Miloš je stradao 100 metara dalje.

Zoran Milosavljević, koji živi kraj mesta nesreće, spremao se za postelju oko 23 sata kada je čuo strahovite zvuke sa ulice. Istrčao je napolje i zatekao užasnu sliku.

- Mali Miloš ležao je nepomično u autu koji se praktično podvukao pod kombajn. Ubili su ga čelični šiljci koji vršu žito. Ne znam ni kako je vozač kombajna uspeo da se zadrži u sedištu. Kada je stigla policija i vatrogasci, četiri sata smo pokušavali da odvojimo auto od kombajna, bili su kao zavareni. Ja sam traktorom vukao kombajn na jednu stranu, vatrogasci "golfa" svojim kamionom na drugu. Ne dao bog nikome da vidi onako nešto - kaže Milosavljević.

Tomislav Arsenijević, otac vozača kombajna koji je još u bolnici, kaže da je njegov sin bolje, ali je psihički loše. On kaže da je kombajn bio propisno osvetljen.

- Sin mi je ispričao da je dečak čudno vozio, krivudavo, iz pravca škole ka naselju Beloševac. Tek je bio izašao iz blage krivine, pa naglo prešao u levu, suprotnu traku i naleteo na kombajn koji je vozio moj sin u svojoj traci. Možda ga je "izbacila" krivina, možda je auto imao kvar...nisam pametan - šapuće Arsenijević.

U naselju kažu da Miloš lane maturirao, po struci je bio automehaničar, a pomagao je ocu baveći se poljoprivredom. Voleo je da popravlja kola, bio dobar i miran momak.

U kući Ravića neverica i jecaji. Miloševa tetka jedva hoda, roditelji pripremaju sahranu.

- Trebalo je večeras da ga pratimo na more. Smrt da je pozvala. Niko ne zna zašto je prošao svoju ulicu i krenuo napred, ka njoj, ka smrti. Držala sam njegovu glavu na rukama noćas, dok je u autu još bio pod tim kombajnom - kaže mladićeva tetka dok joj jecaji lome glas i grudi.

Miloš Ravić biće sahranjen u subotu u 13 sati na lokalnom groblju u Baljkovcu. Živeo je sa roditeljima, sestrom, bratom, babom i dedom. Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a stručnjaci će proceniti kako se odigrala nezgoda.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trebevic

    10. jul 2014 | 21:27

    Не то се десило сат пре поноћи и у праву је овај што пита шта ће комбајн ноћу на путу? Али ајде објасни Србима да не гину да се придржавају прописа.Само Ибарска носи хиљаде младих живота па нико ништа.А неки дан сам предложио да се средином стављају банкине а не са стране.Једноставно онемогућити претицање.Боље каснити него гинути.

  • ZO

    10. jul 2014 | 20:19

    Sta ce kombajn nocu na ulici,poljoprivredni radovi se obavljaju po danu a iako se zanoci nikako poljoprivrednu masinu na ulicu,mozete da zamislite kako izgleda kombajn kad ga vidite nocu na ulici kao svemirski brod to je i zbunilo decka i ja sam tako nocu udario u neosvetljen traktor ali sam imao srece.Saucesce porodici poginulog mladica.

  • Boki

    10. jul 2014 | 19:59

    Terao ga neki djavo da izgubi glavu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA