DOK SRBI IZUMIRU: Na Kosovu godišnje po 20.000 ljudi više!

Prema podacima Statističkog instituta Kosova, u toj pokrajini se godišnje rodi više od 27.000 beba, dok umre oko 7.000 osoba. Više se rađaju dečaci nego devojčice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ©Panco©
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • pera

    12. jul 2014 | 10:42

    Zaboravili samo da napisu da se pre 20 godina na Kosovu radjalo 45000 beba a umiralo 5000. Za 20 godina natalitet se prepolovio. Poslednji popis je uz sve popisane mrtve Siptare i Siptare u inostranstranstvu pokazao da je broj Siptara na Kosovu isti kao i 1981. Dosla i njima demokratija. A broj dece u kuci nema veze sa drzavom, nikada drzava nije podizala decu i nikada podizati decu nije bilo lako. Ja ih imam troje i imacu, ako Bog da bar jos toliko. Stvaram ih za sebe i za buducnost. A ona prica, kao necu moci da im pruzim sve, je opravdanje za lenje i plitke. Zivela Srbija!

  • taki

    12. jul 2014 | 10:16

    hocete da zivite kao zapadna evropa da uzmete njihov mentalitet izvolite samo znate u Z.evropi vise 40% stanovnika jedne zemlje nemaju ili nece decu. a to srbi isto tako zele mi smo srbi mi trebamo da gledamo na nasu kulturu na nas mi trebamo da budemo srbin za srbina a ne onoga srbin je srbinu najveci neprijatelj samo nastavi te tako dalje nit cemo imat srbije nit RS a jos manje ce srba bit za 20 godina zato sto hocemo da budemo kao deo zapadne evrope. kad se moze lonac skuvat za muza i 2 dece moze se i lonac skuvat za muza i 3 dece.. drago osamarim srbina kad kaze samo sloga srbina spasava jer znam da nismo slozni i niko se nedrzi toga samo kad kao ajmo neki protest srbi se prodali i prodace sve svoje samo da valjamo drugima kako oni hoce

  • pravoslavac

    12. jul 2014 | 10:06

    Devojke-zene...kad batalite da glumite sponzoruse i moderne devojke sa zapada eto nama klinaca... Svi bi da zive ko na razglednici al u Srbiji je tuga velika... 90% devojaka bi da se uda za Djokovica al ne zbog lepote...sto pre shvatite da ni milioneri nisu srecni kao sto mislite brze ce Srpski princevi i princezice doci na ovaj svet a to je zaista bogatstvo u poredjenju sa DIOR sminkom !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA