PARAVINJA PRETUČEN U ZATVORU: Od batina ni usta ne može da otvori!

Dragan Paravinja žalio se lekarima na jaku glavobolju zbog koje, navodno, ne može ni usta da otvori. Zasad je nepoznato ko je i zbog čega udario Paravinju

  • 10

Dragan Paravinja, kom se sudi za teško ubistvo Antonije Bilić pred šibenskim Županijskim sudom, prijavio je zatvorskim čuvarima nekoliko udaraca šakom u glavu zbog kojih ga boli obraz i uho pa je primljen u šibensku bolnicu.

Paravinja se žalio lekarima na jaku glavobolju zbog koje, navodno, ne može ni usta da otvori, prenosi portal sibenik.in.

Zasad je nepoznato ko je  i zbog čega udario Paravinju, a Ankica Giljanović, njegova advokatica po službenoj dužnosti, izjavila je kako ne zna za slučaj koji se navodno dogodio danas, ali da ona to i ne mora znati.

- Ne znam za slučaj, ali i ne moram ja, kao branioc po službenoj dužnosti to znati osim ako mi neko ne javi. U ovom trenutku za to ne znam - rekla je Giljanović.

Paravinji se ponovno sudi nakon što je Vrhovni sud smatrao da Županijski sud u Šibeniku nije uspeo dokazati da je bilo pokušaja silovanja, pa onda nije moglo biti niti prikrivanja tog teškog krivičnog dela. Ukoliko bi se Paravinji umesto za teško ubistvo počinjeno radi prikrivanja silovanja, na ponovljenom suđenju sudilo za klasično ubistvo, razlika može biti u 20 godina robije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA