Aksa grupa donirala 15.000 evra za poplavljene

Aksa osiguranje, kao članica Aksa grupe u Srbiji, ni nekoliko meseci nakon poplava nije zaboravilo najugroženije koji su u maju ostali bez ičega

  • 0
Obrenovac poplave AXA Foto: Marko Todorović

Osiguravajuća kompanija Aksa grupa (AXA) donirala je 15.000 evra Crvenom krstu Srbije, čime je nastavljeno pružanje podrške najugroženijima u majskim poplavama, jer je to, kako su danas istakli, prepoznato je kao jedan od glavnih prioriteta korporativne odgovornosti i nastaviće se u i narednom periodu.

U saopštenju tog osiguranja se podseća da da je Aksa osiguranje, kao članica Aksa grupe u Srbiji, odmah nakon proglašenja vanredne situacije, izdvojilo 5.000 evra za nabavku 25.000 litara pijaće vode namenjene najugroženijima na poplavljenim područjima. Pored toga, oko 300 zaposlenih, interno su prikupili više od 5.000 evra, koje su iskoristili za nabavku sredstava za higijenu, odeću, hranu i vodu.

Zaposleni u kompaniji angažovali su se i lično, tako što su u saradnji sa opštinom Obrenovac i Crvenim krstom uručili stanovnicima Obrenovca mašine, odeću, opremu i sredstva za čišćenje i sušenje, a zatim i pomagali prilikom raščišćavanja posledica poplava.

Pored pružanja humanitarne pomoći, to osiguranje je fokusirano je na brzo i efikasno servisiranje odštetnih zahteva klijenata, čija imovina je ugrožena u poplavama. Kompanija je u rekordnom roku, za manje od 48 sati, isplatila polovinu procenjenog dela štete unapred korisniku novog Komplet BIZ osiguranja.

Kod klijenata koji imaju druge polise osiguranja, isplata štete obavlja se po unapred utvrđenim procedurama, a Aksa osiguranje garantuje kvalitetnu i brzu obradu odštetnih zahteva, navodi se u saopštenju te kompanije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA