SKANDALOZNO: Orbović pokazao srednji prst radnicima!

Na pitanja radnika o tome odakle mu plata od 340.000 dinara vođa Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović je odgovorio vulgarnim pokazivanjem srednjeg prsta

  • 68

Vođa Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović je iz svog luksuznog automobila počastio srednjim prstom radnike koji su protestvovali. 

Orbović je posle protesta ušao u svoj auto "Škoda superb" čija cena dostiže i 30.000 evra. Na pitanja radnika o tome odakle mu plata od 340.000 dinara on je odgovorio vulgarnim pokazivanjem srednjeg prsta.

Radnici su bili zatečeni ovim vulgrnim gestom sindikalnog vođe koji bi trebalo da štiti i bori se za njihova prava, prenosi Alo.

Orbović je bez znanja članova sindikata i preko njihove grbače izgradio hotel vredan 1,2 miliona evra u Vrnjačkoj Banji.  Poslednjih dana u centru pažnje su i njegova velika mesečna primanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ddd

    16. jul 2014 | 00:20

    Pa i on se bori ali ne za radnike nego samo za sebe.

  • Kg

    16. jul 2014 | 00:50

    Kakav sindikat, ko da ste tek sad saznali koliku ima platu, to je najveći isprdak koji postoji u Srbiji. On zastupa prava radnika?! Zemljo otvori se. Kakav sindikat- takve plate, uslovi rada....

  • bordzija

    16. jul 2014 | 03:11

    Orbović se juče pohvalio kako njegova plata nije opterećenje za državni buđet ? Nije Orboviću, platu inkasiraš od članarina svojih radnika, dok oni muku muče kako da dobiju platu za februar, ti inkasiraš 340.000 mesečno i to svakog prvog. Tajkuni ga financiraju da ne prihvati novi zakon o radu i da radnike šalje na ulicu, a on se vozika u novoj "Škodi" i tim istim radnicima pokazuje srednji prst. Kako je moguće da on od sindikalnih para sagradi hotel, ko mu je dao za to dozvolu. Pa valjda i u tom sindikatu postoji netko ko kontroliše financije, nije taj sindikat Orbović. Ili sam ja možda pogrešio ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA