Crnogorci tukli turiste iz Srbije!

Uhapšeni su zbog sumnje da su počinili nasilničko ponašanje na štetu državljana Srbije i osumnjičeni da su počinili krivično delo - teška telesna povreda - navodi se u saopštenju crnogorske policije

Nestvarne scene su viđene u ponedeljak oko podneva na plaži u Čanju kada je zakupac Velizar Gardašević sa šest prijatelja pesnicama i nogama krenuo da se razračunava sa četvoro turista iz Srbije jer nisu hteli da pomere peškir.

Haos na plaži je nastao zbog krajnje bizarnog razloga - turista iz Srbije Saša Rajić je odbio da pomeri peškir sa dela plaže tik uz more, što je iznerviralo Gardaševića.

Zakupac je, prema informacijama iz policije, u početku pokušao da otera goste iz Srbije sa tog dela plaže, pa im je sugerisao da iznajme ležaljke, a kada mu je ponestalo argumenata pronašao je nove, brutalnije metode.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, identifikovani su i uhapšeni Gardašević i još šest osoba - D. R. (33), M. J. (55), V. G. (43), i Z. L. (27) iz Bara, N. G. (46) i J. G. (23) iz Nikšića, kao i Lj. G. (21) iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili nasilničko ponašanje na štetu državljana Srbije Saše Rašića, A. B, L. Č. i maloletnog M. B.

- Osumnjičena lica se terete da su, na štetu jednog od oštećenih - S. R, počinili i krivično delo - teška telesna povreda. Osnovano se sumnja da su navedenih sedam lica 14. jula oko 13.30 časova, na plaži u Čanju fizički napali oštećene i zadali im više udaraca po glavi i telu - saopšteno je iz Uprave policije.

- Oštećenim licima je pružena medicinska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Baru. Konstatovano je da je S. R. zadobio tešku telesnu povredu - potres mozga, dok su ostali oštećeni zadobili lakše telesne povrede. Osumnjičeni su, uz poseban izveštaj kao dopunu krivične prijave, privedeni zameniku Osnovnog državnog tužioca u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična dela - nalazi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    16. jul 2014 | 14:44

    E ja 10 godina nisam bila u CG i resih prosle godine da odem sa decom. Prvi dan kada smo stigli bilo je vec vece i nismo ae mogli kupati ali su deca htela po svaku cenu da prosetaju do mora ... Posto je hotel bio uz samu plazu podjosmo zajedno i kako nas je put vodio tako prolazimo kroz terasu nekog kafica i odjednom zvizduk i arlaukanje od strane vlasnika lokala. Pocinje da se dere i govori kako ne mozemo vise proci do mor jer to je njegov lokal i njegova plaza i on ne dozvoljava ... Odmah mi se odmor smucio a ujedno sam se ponovo podsetila zbog cega nisam tako dugo tamo isla. Nikada vise u CG!!!!

  • Pinokio

    16. jul 2014 | 13:57

    Ljudi nemojte u Crnu goru na more. Odvratni su. Skupi , ništa ne nude , dobacuju ženama , pljuju i vredjaju Srbe...

  • saša

    16. jul 2014 | 14:31

    Ko krene u CG na more treba ga tući još na granici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA