BOLNIČAR IZ PAKLA: Hteo da siluje, ubije i pojede tinejdžerku!

- Imam sataru i imam iskustva. Stvarno hoćeš to da uradiš? Posle toga bih voleo da se hranim tvojim telom - rekao je Dejl Bolinger devojčici koju je nameravao da siluje i ubije, odmah predlažući i neke recepte po kojima bi pripremio različite delove njenog tela

  • 10

Brtanski bolničar Dejl Bolinger (57) kupio je sekiru i pošao na stanicu međunarodnog voza “Eurostar”, gde je planirao da se sastane sa 14-godišnjom devojkom, odnosno bolje rečeno devojčicom, da je siluje, a zatim ubije i pojede.

Njegov plan je razotkrio FBI, koji je registrovao da Bolinger preko interneta priča o silovanju, a zatim je na njegove postove na perverznjačkom sajtu "Dark fetiš netvork" upozorio britansku policiju.

Ova je ustanovila da se Bolinger preko interneta “udvara” 14-godišnjoj devojčici, s kojom je nameravao da ima seks, kao i da je dan pre planiranog susreta sa njom u prodavnici nabavio sekiru.

Devojčica se, međutim, na planiranom sastanku nije pojavila, a Bolingera su umesto nje dočekali i uhapsili agenti koji su pratili njegova bolesna razmetanja u preverzanjačkom četrumu Dark fetiš Netvork, gde je redovno “ćaskao” o silovanju, ubistvu i kanibalizmu. Tu se, između ostalog, hvalio i da je već pojeo 39-godišnju crnkinju i petogodišnje dete, dve devojke i bebu, i da je dečije meso “mnogo mekše”, prenosi Dejli mejl.

U septembru 2012, pod nadimkom “Mesar” počeo je da razmenjuje poruke sa devojčicom čiji je nadimak bio “Eva Gonza”, a čiji pravi identitet policija ne želi da otkrije. “Eva” je tvrdila da je Meksikanka koja živi u Nemačkoj, a Bolinger je sa njom “ćaskao” o seksualnim perverizijama koje bi upražnjavali pre nego što je ubije i pojede. Predložio joj je da je ubije na način po njenom izboru, na šta je ona odgovorila da bi to “baš volela”.

-Imam sataru i imam iskustva. Stvarno hoćeš to da uradiš? Posle toga bih voleo da se hranim tvojim telom - odgovorio joj je Bolinger, odmah predlažući i neke recepte po kojima bi pripremio različite delove njenog tela - od pečenja do krvavica.

Devojka se, srećom, nije pojavila na ugovorenom sastanku na međunarodnoj železničkoj stanici, ali pošto je kupio sekiru i sa njom pozirao na fotografijama koje su pronađene u njegovom kompjuteru, policija je zaključila da je stvar dovoljno ozbiljna da bi bio uhapšen. Kada je uhapšen, tvrdio je da bi devojčicu, da se pojavila, prijavio lokalnoj socijalnoj službi, ali nije umeo da objasni zbog čega mu je za to bila potrebna sekira.

Trenutno mu se na sudu u Kenterberiju sudi zbog vrbovanja deteta za seks, jedinog krivičnog dela koje je dokazano počinio, dok za svoja hvalisanja na problematičnom sajtu tvrdi da su predstavljala samo “nedužnu razmenu fantazija” sa osobama sličnih sklonosti.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    16. jul 2014 | 17:52

    Englezi incest nacija raseljenih nemackih plemena a najgori od njih naselili ameriku, pobili indijance a sta je ispalo od njih vidite i sami

  • Dr_sokrates

    16. jul 2014 | 16:45

    Auu kakvih sve bolesnih umova ima pa to je prestrasno!!!

  • Bojan

    16. jul 2014 | 17:48

    Koji k uopšte postoji takav sajt?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA