#DigitalNight: Novosađani okupljaju preko 250 istaknutih ličnosti interneta! (FOTO)

U prestižnom Clubu Reset u Sremskoj Kamenci, 25. jula, događaj #DigitalNight će okupiti preko 250 istaknutih i uticajnih pojedinaca. Zanimljivo je da i vi možete da se izborite za svoje mesto na ovom događaju, ukoliko ste dovoljno aktivni na društvenoj mreži Twitter

  • 3

U prestižnom Clubu Reset u Sremskoj Kamenci, na samo nekoliko minuta od Novog Sada, 25. jula događaj #DigitalNight će okupiti preko 250 istaknutih i uticajnih pojedinaca iz oblasti digitalnih i društvenih medija, marketinga i komunikacija, kao i mnogobrojne novinare, glumce, sportiste i VIP ličnosti.

Uz različite digitalne aktivacije, kao što je kinect igrica koja će se igrati na celoj višespratnoj fasadi objekta, zabavi će doprineti i nastup Lene Kovačević.

Vodeća agencija za nastup brendova na društvenim mrežama Homepage, Club Reset  i agencija Backstage event team su partneri u organizaciji ovog događaja na koji su do sada dolazak potvrdili Ivana Španović, Boban Q Stojanović, Tatjana Vojthovski i mnogi uticajni tviteraši i blogeri.

 

Zanimljivo je da i vi možete da se izborite za svoje mesto na ovom događaju, ukoliko ste dovoljno aktivni na društvenoj mreži Tviter, putem prijave na sajtu događaja na adresi www.digitalnight.rs koje su omogućene od danas pa sve do podele 30 VIP pozivnica.

Interakcija učesnika događaja kroz različite digitalne platforme, kreiraće word of mouth promociju predstavljenih digitalnih kampanja, savremenih digitalnih trendova i mogućnosti njihove primene u marketingu, prikazanih na primerima sponzora #DigitalNight -a.

Osnovna želja organizatora, koja je ujedno i ideja vodilja događaja, je da se pokaže da je tradicionalna podela na “realni” i “virtuelni” svet u današnje vreme potpuno izgubila na značaju i da živimo u vremenu integrisanih, ali zaista integrisanih komunikacija.

Dobro raspoloženje i pozitivna energija su ključne fraze koje će opisati događaj u danima posle njegovog održavanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Werp690

    16. jul 2014 | 19:33

    Bice tviterasi koji svojim "uticajem" okupljaju druge "uticajne" tviterase i u saradnji sa gazdom kafane zaradjuju novac

  • Marko

    16. jul 2014 | 19:06

    Ne kontam. Hoce biti youtuberi strani, domaci? Jel ima neka lista gostiju i ko je ona devojka sa slike?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA