Ovo je "biznismen" čiji je džip raznesen u Vranju! (VIDEO)

– Dejan Nikolić je na odeljenje hirurgije dovežen u katastrofalnom zdravstvenom stanju. Noga mu je bukvalno bila uništena od kolena do stopala. Odmah je prebačen u operacionu salu i zahvat je trajao više od tri sata. Na žalost, Nikolić je još uvek u životnoj opasnosti i lekari se bore za njegov život – kažu na vranjskoj hirurgiji

  • 22

Dejan Nikolić Kantar, kontroverzni biznismen, teško je povređen prilikom noćašnje eksplozije u Vranju, kada je džip u koji je ušao, eksplodirao u centru ovog grada.

Prema prvim nezvaničnim  podacima, on je tom prilikom teško povređen, leva noga mu je amputirana, i lekari se bore za njegov život. Na vranjskoj hirurgiji mu je amputirana leva noga i životno je ugrožen.

Nikolić je na odeljenje hirurgije dovežen u katastrofalnom zdravstvenom stanju. Noga mu je bukvalno bila uništena od kolena do stopala. Odmah je prebačen u operacionu salu i zahvat je trajao više od tri sata. Na žalost, Nikolić je još uvek u životnoj opasnosti i lekari se bore za njegov život – kažu na vranjskoj hirurgiji.

Kako je saopšteno, Nikolić je na odeljenju intenzivne nege i pod stalnim je lekarskim nadzorom.

Kako kažu lekari, još uvek je neizvesno kako će krvni sudovi reagovati na ovaj zahvat, a postoji opasnost i od oštećenja istih prilikom eksplozije.

Podsetimo da je u noći između srede i četvrtka, u 2.10 sati posle ponoći eksplodirao automobil marke „Audi Q7“ u vlasništvu Dejana Nikolića Kantara. Sumnja se da je eksploziv podmetnut, koji je razneo vozilo prilikom isparkiravanja ispred gradske Biblioteke.

Od jačine detonacije, popucala su stakla na Galeriji Narodnog univerziteta, a automobil je potpuno uništen. Malih oštećenja ima i na vozilima pored kojih je bio parkiran „Audi“. Vranjska policija je izvršila uviđaj, a očekuje se dolazak forenzičara iz Niša.

(Telegraf.rs / Ok radio / Video: RTV Vranje)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OOUR

    17. jul 2014 | 10:26

    Od termina "kontraverzni biznismen", "starleta", ..., mi vec krece kiselo na "onu" stvar. Kad ce, vec jednom, u Srbiji stvari poceti da se nazivaju PRAVIM imenom?

  • Petar Arsenijević

    17. jul 2014 | 10:36

    "Kontraverzni biznismen"...kakava glupost! Napišite jednostavno "kriminalac" i priča će dobiti smisla.

  • Nn

    17. jul 2014 | 10:07

    Ugledan biznismen....posecuje biblioteku u 2 ujutro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA